Seppälän vartalokuorinnoista

by - 19.11.13

Olen vartalokuorintojen suurkuluttaja. Kuorin koko vartalon viikottain saunan yhteydessä, joten vartalovoidetta jotenkin vain menee paljon (: Olen kokeillut kaikenlaisia kuorintoja ja havainnut lemppareimmakseni ihan vain suihkugeelimalliset, joissa on mahdollisimman karheita partikkeleita mukana. Monesti ostan Anttilasta Grace Colen Fruit Works -sarjan kuorintoja, jotka ovat edullisia ja herkullisen tuoksuisia, mutta kun Seppälän alesta löysin alle parilla eurolla saman kokoisia puteleita, hamsteroin niitä sitten ihan kunnolla. Yhden ehdin jo käytellä, mutta onhan minulla vielä kaksi jäljellä joita esitellä.


Nämä kuorinnat ovat siis ihan Seppälälle valmistettuja, juuri näitä suihkugeelityylisiä kuorintoja, joiden tuoksut ja pakkaukset vaihtelevat sesongin mukaan. Hintaa yhdellä on normaalitilassa kuutisen euroa (mikä on hintavampi Grace Colen 3,50€ nähden), mutta alesta hankin näitä ihan mielelläni.


Omani ovat tälläisiä sydänkuvioisia, josta roikkuu kivoja "charmeja" (: Tuoksuja ovat Tahiti Secret ja Mango-Papaya. En tiedä myydäänkö näitä nimenomaisia yksilöitä enää, mutta tuoksut ovat ihanan raikkaita, hedelmäisiä eivätkä mitenkään hirveän voimakkaita. Tuubeissa on sinetit, mikä on tietysti aina vaan plussaa. Huonompi homma ovat sitten kierrekorkit... Iho kuoriutuu näillä hyvin ja tuntuu pehmeältä. Mitään hoitavia ominaisuuksiahan näissä ei siis ole, kuten ei suihkugeeleissä yleensäkään.

Seppälän kuorinnat ovat omaan makuuni juuri sopivia, mutta hintansa puolesta taidan silti pitäytyä Grace Colessa :D Ovat lähes identtisiä. Eivät silti ole mikään huono vaihtoehto, mikäli tykkää samantyyppisistä kuorinnoista kuin minäkin. Katsasta siis Seppälän alet!

Oikein mahtavaa tiistai-iltaa teille kaikille ihanille lukijoille <3

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Ainaki pakkaukset tosi suloisia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep (: Näitä kelpaa pitää kylppärin hyllyllä.

   Poista
 2. Pakkaukset todella herttaiset, sopii pitää esillä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on (: Niin lutuisia sydänkuvioita <3

   Poista
 3. Kiva postaus! Ja hyvät kuvat :3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. No kiitokset! Käynkin vilkaisemassa blogiasi (:

  VastaaPoista