Viikon ostokset

by - 10.11.13

Tällä viikolla ei tullut ihan kauheasti ostosteltua, mikä on tietysti välillä ihan hyvä asia (: Hyvin tuoksupainotteiseksi meni näköjään! Saaliina siis kolme tuoksua ja yksi ripsari.Kävin kirppiksellä tiistaina ja sieltä löysin Esprit Collection -nimisen 15ml tuoksun, josta puolet vielä jäljellä, sekä hyvin vähän käytetyn Yves Rocherin So Elixirin, myöskin 15ml. Molemmat maksoivat euron! Espritin tuoksu on sellainen ihan miellyttävä arkituoksu, joka sisältää mm. santelipuuta, granaattiomenan kukkaa ja ylang-ylangia. So Elixiriä omistankin jo yhden samanlaisen pikkupullon, mutta tuoksu on oikeasti todella hyvä, joten miksi en ottaisi eurolla varastoon? Omastani olen kuluttanut jo puolet, mikä on todella harvinaista. So Elixir on viime vuonna julkaistu viehkeä iltatuoksu, joka sisältää mm. tuberoosaa, patsulia ja tonkapapua. Tykkään kovasti ja voin suositella! Hinta oli tosin muistaakseni YR:n tuoksuksi melko korkea.


Tämän kuun Pirkka-lehden mukana tuli kuponki, jolla sai plussakortilla valitsemansa Puma-tuoksun tai deostickin -40%. Mikäli kiinnostaa, kannattaa kuponki kaivella pian esiin, sillä se menee vanhaksi jo ensi sunnuntaina (: Käytin itse tarjouksen hyväkseni ja pitkällisen nuuhkinnan jälkeen päädyin tähän Sync-nimiseen tuoksuun. Kaupassa testeri tuoksui ihan purukumille, mutta kotona ehkä hieman petyin, sillä oma pulloni tuoksuu lähinnä vain hedelmäiselle. Ei sillä, ihan kivan kesäinen arkituoksuhan tämä on. Sync sisältää mm. mangoa, papaijaa ja lotuskukkaa ja maksoi sittarissa ilman tarjousta muistaakseni 24 euroa. Sanoisin kuitenkin, että tämäntyyppisiä tuoksuja on erittäin paljon markkinoilla.


Ja lopuksi tietysti huikea ihanuus, Lumenen Raspberry Color Tips -ripsari pinkkinä <3 Oi rakkautta. En ole tätä vielä ripsille testannut, mutta osaa se vaan olla todella houkutteleva! Näiden ideahan on siis ilmeisesti luoda jonkinmoinen liukuväri ripsiin sävyttämällä kärjet, mutta voi tätä yksinäänkin käyttää. Täytyy kokeilla molempia tapoja! Hintaa tällä sittarissa n. 12 euroa. Lilakin on kyllä saatava :D

Kuva fragrantica.com

Ja koska tänään on menty hyvin tuoksupainotteisesti, aion paljastaa teille vielä Escadan ensi kesän kausituoksun, sillä uskon sen monia kiinnostavan. Tuoksun nimi on Born in Paradise ja se tulee olemaan raikas hedelmäinen vesituoksu sisältäen ainakin guavaa, vihreää omenaa, vesimelonia ja kukkaisia sävyjä. En tiedä tulenko tästä itse pitämään, sillä suhtaudun varauksella vesituoksuihin, mutta Escadan tuntien veikkaisin tämän olevan kuitenkin ihan makea pakkaus. Täytyypä kokeilla, kunhan keväällä ilmestyy kauppoihin!

Oikein hauskaa isänpäivän iltaa kaikille! Meillä on iskän kanssa tutut 400km välimatkaa, joten onnittelut hoidettiin puhelimitse, kuten tavallista (: Nauttikaa te toivottavasti yhdessäolosta!

You May Also Like

2 kommenttia