Isadora Moisturizing Lip Gloss: Peach Pearl

by - 16.11.13

Etsiskelimpä tuossa eräs päivä suurehkosta huulikiiltokokoelmastani nudekiiltoa ja täysin kirkkaiden lisäksi tämä Isadoran kosteuttava kiilto sävyssä Peach Pearl oli ainoa. Olin suorastaan järkyttynyt, että omistamistani 71:stä huulikiillosta (laskin juuri äsken, jaiks) vain yksi on persikkainen nude! Noh, onneksi tämä on edes ihan hyvä tuote :D Suureksi häpeäkseni en yhtään muista mistä olen tämän hankkinut, vaikka yleensä kyllä muistan kaikkien meikkieni tarinan. Todennäköisimmin tämä on Keravan Anttilan alelaarista kesällä noukittu, hinta tuntematon.



Peach Pearl on täysin nimensä mukaisesti persikkainen kiilto, joka on huulilla täysin näkymätön, mutta kimaltelee kovasti. Kosteuttavuuden kyllä huomaa, sillä tuote tuntuu todella hyvältä huulilla, lähes huomaamattomalta. Eikä ole muuten yhtään tahmainen! Aplikaattori on ihan perustavaraa, tuollainen pörröinen ja viistoon muotoiltu. 




Itsehän tykkään normaalitilassa värikkäämmistä kiilloista, mutta onhan se kiva omistaa edes yksi tälläinen neutraali tapaus, kun selkeästi tulen sellaista aina välillä kaipaamaan (: Kiillon kestävyys on hyvänä sellaiset pari tuntia, jonka jälkeen sitä täytyy vähän lisäillä. Tuntuu kuitenkin, että tälläisiä kiiltoja on kolmetoista tusinassa, joten en kyllä todellakaan täyttä hintaa tästä maksaisi, kun varmasti samanlaisia saa halvemmallakin. 

Ihanaa lauantai-iltaa (:

You May Also Like

0 kommenttia