Make Up Store Microshadow: Smaragde

by - 5.11.13

Kerrankin minulla on jotain laadukasta esiteltävää! Tein tänään meikin tällä ihanalla Sokoksen 3+1 -päiviltä ostamallani Make Up Storen Microshadow-monolla. Sävyn nimihän on siis Smaragde (muistan sen koko ajan väärin Emeraldeksi...) ja se on tumma kylmänvihreä mattaluomiväri kultaisella glitterillä. Sanoiko joku joulu? Taisi sanoa.


Omistan aika vähän tälläisiä 'parempia' meikkejä, suurin osa kokoelmastani taitaa suuntautua markettiin, mutta kyllä laadun vain huomaa. Tässä on pigmenttiä vaikka pienelle kylälle ja meikki on vielä näin kahdentoista tunnin ja päikkäreidenkin jälkeen lähes kunnossa! Pieniä kaljuja kohtia siellä täällä, mutta ei tietoakaan luomivakoon valumisesta. Kestävyydestä saa minulta kyllä välittömästi plussat.



Päivän meikin olen tehnyt ihan pelkästään tällä monolla, Smaragdea siis ylä ja alaluomella jha häivyttelin reunat. Rajauksena Flormarin glittereyelineriä. Uskaltaisin väittää, ettei tämä ollut arkimeikissäkään yhtään liian juhlava, vaikka onkin glitterinen, sillä mattapinta tasoittaa efektiä aika rajusti eikä tulos ole mikään diskopallo (ei sillä että minua haittaisi :D).



Tykkään tästä napista kyllä tositosi kovasti (: Ihanan syksyinen sävykin vielä! Omistan näitä MUSin nappeja vielä kaksi lisää, mutta ne ovat ehdottomasti kesäisempiä, kirkkaampia sävyjä. En näe mitään syytä miksi en ostaisi näitä lisää, jos alesta löydän! Näiden oikeaa hintaahan en siis tiedä, mutta maksoin omastani silloin yhdeksän euroa. Smaragden saatavuudesta en myöskään ole varma, valitettavasti.

Ihanaa tiistai-iltaa! (:

You May Also Like

0 kommenttia