Yes Love: Luomiväripaletti 2

by - 15.11.13

Vaikka taas ollaankin syvällä halpissuossa, tässä on tuote josta olen suhteellisen innoissani (: Rakastan nimittäin kirkkaita värejä niin meikissä, kynsillä kuin pukeutumisessakin ja siksi oli ihan totaalinen no-brainer ottaa tämä LSD-trippiä muistuttava paletti kirppikseltä mukaani kahdella ja puolella eurolla. Paletin numero on kaksi (omistan myös ykkösen, siitä esittelyä joskus myöhemmin) ja sen ainoa suht normaali sävy on kirkas valkoinen. Ihan täydellinen meikkituote siis.


Paletissa on kuusi nappia: kaksi kahden napin 'settiä' ja kaksi jättinappia. Kaikki sävyt ovat helmiäisiä ja erittäin kirkkaita! Voisi jopa sanoa, että ihan seinäruusun paletiksi tästä ei ole. Henkilökohtaisesti olen erittäin kiinnostunut tuosta lila-turkoosi-yhdistelmästä ja aurinkoa muistuttavasta kirkkaankeltaisesta väristä, joista kumpaakaan en ole vielä kokeillut. Millaisen ihanan kesämeikin keltaisella saisikaan aikaan...Värit ovat laadultaan tuttuun tapaan erittäin hyviä kahden ja puolen euron meikeiksi. Mukana tuleva aplikaattori on ehkä sinänsä vähän huono levitykseen, sillä se on vähän karhea eikä oikein anna väriä tarpeeksi, mutta onneksi on omat siveltimet (: Erityistä plussaa siitä, että nämä napit eivät murustu lähes ollenkaan. Olen melko tottunut luomivärinappien murusteluun, mutta näistä ei ilokseni lähtenyt irti lähes mitään ylimääräistä. Eivät kuitenkaan ole mitään kovia nappeja!Meikin tein tuolla vihreä-valkoinen-yhdistelmällä, yläluomelle vihreää ja alaripsirajaan valkoista. Kuten kokeneemmat meikkaajat ehkä ymmärtävätkin, lopputulos muokkasi silmistä vähän hassun näköiset ja sain melko paljon katseita :D Ehkä ensi kerralla keksin jotain järkevämpää. Hölmö kokeilu, mutta tulipahan tehtyä.

Olen ihan rakastunut tähän palettiin, pakko se on myöntää (: On se jännää miten paljon iloa saa ihan pikkurahalla. Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille värien ystäville!

Ihanaa perjantai-iltaa <3

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Just ite tänään ostin tollasen paletin, mietin hetken et uskallanko mut sitten ostin oli niin kivat värit :)

  T. angelstar-saarahani.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo värit omankin huomioni kiinnitti (: Ihan supermakeat! Voin vaan niin kuvitella ihanat värikkäät kesämeikit tällä :D Sanon siis että hyvän ostoksen teit!

   Poista