Viikon ostokset

by - 24.11.13

Tuttuun tapaan sunnuntai-iltaan meikätytön viikon ostokset (: Tällä viikolla homma menikin meikkipainotteiseksi ja edellisviikon tapaan sunnuntai oli kunnon shoppailupäivä, kaiken muun paitsi huulipunan ostin nimittäin tänään.


Paljon on silmämeikkiä tässä kasassa!


The Color Workshop on tuonut Anttiloihin näin joulukaudeksi tälläisiä ihan kivoja pikku teemapaletteja, josta otin kaksi erilaista, trendikkäästi sinisen ja pinkin sävyjä sisältävän Aquabellan ja neutraalimman Nautral Beautyn, jonka valitsin näin juhlakaudeksi metallivärien ja smoky-potentiaalin takia. Kauppaan jäi vielä aurinkoisempi paletti jonka nimeä en muista, mutta sävyt olivat kuitenkin kultaista, persikkaa ja vihreää. Aion vielä myöhemmin varmaankin senkin hakea (: Hintaa yhdellä paletilla on kuusi euroa.


Samalla Anttilanreissulla alelaarista noukitut Isadoran Eyephoria-mono sävyssä Aquatic ja aivan superihana Max Factorin Max Effect trio Pajama Party. Tuota Pajama Partyä olen kuolannut alelaarissa koko syksyn, mutta olen odotellut hinnanalennusta. Alelaarissa ei kuitenkaan ollut tätä enää jäljellä kuin yksi kappale enkä ole sitä missään muuallakaan enää nähnyt, joten pakko oli syödä ylpeyteni ja maksaa tästä se kuusi euroa :D Isadoran mono lähti mukaan neljällä eurolla.

Hyi helkkari miten kauhea kuva salamaheijastuksineen ja hintatarranjämineen :D Anteeksi!

Ja viimeiseksi Eliten persikkasävyinen huulipuna French Kiss -sarjasta, Love in Paris. Puna oli tarjouksessa kolmella eurolla ja luin jo jostain että keväällä nude on iso juttu, joten ennakoin trendiä :D Kokemusta ei vielä Eliten huulipunista ole, joten testailen tätä ihan mielelläni. Hylsy on kyllä muuten varmaankin tullut samalta tehtaalta kuin Yves Rocherin punien hylsyt...

Semmoista tällä viikolla (: Ostosuunnitelmissa häämöttelevät ainakin edelleen se Isadoran vaaleanpunainen kausipaletti, saman sarjan vaaleanpunainen rajauskynä ja huulipuna sekä Lorkun ihanat uutuudet, glitteriset ripsarit. Noilla maskaroilla on aika suolainen hinta, 20e, joten raaskin ehkä investoida vain toiseen. En vaan millään keksi kumpi olisi parempi, tavallinen musta jossa mukana kultaista kimalletta vaiko hopeaglitterinen top coat, jota voi käyttää minkä tahansa ripsivärin kanssa. Jotenkin tuntuu, että ensimmäisellä olisi enemmän käyttöä joulun jälkeenkin, mutta ah ja voih, se hopeaglitter näyttää vain niin hyvältä... Hirveitä dilemmoja :D

Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille (:

You May Also Like

2 kommenttia