Golden Rose Eyeliner no. 307

by - 21.11.13

Turkkilaisen halpakosmetiikkamerkki Golden Rosen meikkejä oli Seppälän välikausialessa suorastaan hävyttömän halvalla. Muistaakseni eyelinerit maksoi viisikymmentä senttiä. Siis viisikymmentä senttiä! Hamsteroin niitä ainakin neljä :D Tänään silmille pääsi sitten vähän lilaan taittava kirkkaansininen, sävy 307.


Ja ihan hyvä tuotehan tämä olikin! Liukui hyvin iholla, on melko pehmeä ja sävy on sen verran kirkas, että piristää meikkiä kuin meikkiä. Itse paritin tämän violetinvärisen silmämeikin kanssa ja hyvin se siihen sopikin lilan vivahteensa vuoksi. Yritin kovasti muokata tuosta kynästä oikean väristä, siksi vähän hassun näköinen kuva.Meikissä ihan täysrajaus eli tällä kynällä vedetty rajat sekä ylös että alas. Ainoa mistä voisin miinusta antaa on se, että ainakin valmiin meikin päälle väriä ei tullut yhdellä vedolla tarpeeksi, eli jonkin verran joutui hinkkaamaan kynää intensiivisen värin saavuttamiseksi. Kestävyys ei kuitenkaan ole mitään ihan huippua: näin kuusi tuntia meikin teon jälkeen on rajaus kulahtaneen näköinen, ei paljon, mutta vähän kuitenkin. Kestää siis koulupäivän, mutta näyttää iltapäivästä jo pikkuisen eläneeltä.


Kaiken kaikkiaan ihan kiva kynä (no pakko ollakkin, jos laatikossa on näitä vielä kolme lisää... eri väreissä tietysti) ja voisin ehdottomasti ostaa lisääkin. Hinta-laatu-suhde on suorastaan rikollisen hyvä :D Golden Rosen rajauskynien saatavuutta Seppälöissä tai niiden normaalihintaa en tällä hetkellä tiedä, mutta ei mitenkään huono ostos pikkurahalla. Voin suositella!

Viettäkää hauska torstai-ilta <3

You May Also Like

0 kommenttia