Flormar Pretty Compact Blush-on

by - 14.11.13

Olen henkilökohtaisesti tykännyt jo pitkään Flormarin kynsilakoista ja meikeistä. Ostin ensimmäiset Flormarin luomiväripalettini Carlsonilta vuosia sitten ja ne ovat kyllä olleet todella hyvälaatuisia hintaansa nähden. Flormarin meikit tosin katosivat sittemmin johonkin, mutta ovat tehneet uuden tulemisen uusilla pinkeillä pakkauksilla. Tänään esittelyssä kiva poskipunaduo, jonka nappasin syksyn alemyyntien tohinassa Seppälästä.


Poskipunan sävyt ovat korallinen ja nude. Molemmat ovat lämpimiä, shimmerisiä ja melko pigmenttisiä, mutta ainakaan poskipunasiveltimellä annosteltuna lopputulos näyttää vielä ihan järkevältä. Korallisella puolella saa ehkä enemmän oikeaa 'punaa' poskille, kun taas nude puolisko keskittyy enemmän hohtamaan. Tiedä sitten voisiko tuota nudea käyttää myös aurinkopuuterina?Sanoisin, että lämpimyytensä vuoksi tämä on ehkä enemmän kesä- kuin talvikäyttöön, mutta kevyesti annosteltuna ei näytä pahalta kalpeallakaan iholla (kuten omani). Duo on muutenkin ihan hyvälaatuinen, levittyy sudilla nätisti ja kestää menossa mukana. Tykkään! En panisi yhtään pahakseni omistaa lisääkin Flormarin poskipunia, jos ovat kaikki tälläisiä.

Korallinen puna


Nude puna


Omani ostin tosiaan Seppälästä alehinnalla, mutta alkuperäinen hinta oli kuusi euroa. En tosin tiedä onko siellä enää tällä hetkellä Flormaria myynnissä, mutta Tokmanneilla ainakin kaiketi on. Voin kyllä lämpimästi tätä duoa suositella, mikäli lämpimät sävyt iskevät.

Ihanaa illanjatkoa (:


You May Also Like

0 kommenttia