Lumene Arctic Aqua syväkosteuttava vartaloemulsio

by - 11.11.13

Totesin tänään, että tästä on pakko saada postaus ulos ja pian, mikäli meinasin ollenkaan saada. Ihoni alkoi nimittäin kuivua erittäin ikävästi ja kutina on ollut paikoin sietämätöntä. Olen nyt lääkinnyt sitä sitten ensiavuksi tällä kaapista kaivamallani Lumenen syväkosteuttavalla vartaloemulsiolla aamuin illoin ja noin reilussa viikossa tuubi alkaa olla tyhjä. Jospa siis sanon tästä muutaman sanasen ennen sitä (:


Tämä Arctic Aqua -sarjan voide sisältää arktista lähdevettä ja lupaa raikkautta, tehokosteutusta ja nopeaa imeytymistä. Sanoisinko, että noista lupauksista täytyy noin puolitoista. Voide on täysin valkoista, emulsiotyyliin todella ohutta ja tuoksuu hyvin Lumenemaiselle, samalle raikkaalle kuin esim. saman sarjan yövoide. Ihan miellyttävä, ei mikään voimakas tuoksu eikä se jää iholle pitkäksi aikaa.


Kun sanoin tämän toteuttavan puolitoista kohtaa, tarkoitin raikkautta ja puolittaista nopeaa imeytymistä. Minun syyskuivuneelle iholleni tämä on ehdottomasti liian kevyt eikä riitä kunnon kosteutukseen, mutta kesällä tämä olisi varmasti omiaan virkistämään oloa. Aamulla rasvatessani osa voiteesta katoaa tietysti vaatteisiin ja iholle ei sen takia tunnu jäävän mitään, mutta illalla olen tahmainen vielä pitkän pitkän aikaa rasvaamisen jälkeen. Siksi puolittainen imeytyvyys :D

Sanoisin, että tämä on ehdottomasti kesävoide. Syksyllä/talvella tästä ei ole kosteutustehoiltaan oikeastaan mihinkään eikä raikastava tunnekkaan kauheasti ilahduta, kun tahtoisi vain viltin alle lämpimään. Käytän tämän kuitenkin loppuun ja siirryn sitten mielummin vartalovoiteisiin ja -voihin ja jätän emulsiot suosiolla keväämmälle.

Oikein ihanaa viikonalkua kaikille! (:

PS. Iik iik, äitini onnistui metsästämään minulle Kicksin joulukalenterin! Kuka on maailman onnellisin tyttö nyt? :D Sääli että pääsen hypistelemään sitä vasta viikonloppuna ja sittenkin pitäisi odottaa vielä kaksi viikkoa että pääsee aukomaan luukkuja... En yksinkertaisesti millään malta pysyä housuissani!

You May Also Like

2 kommenttia