Cailap by Mariela Sarkima varjostussivellin

by - 29.11.13

Tämänpäiväinen aiheeni on varmaan semmoinen, jolle vähän kokeneemmat/ammattimaisemmat meikkaajat saattavat naureskella, mutta itse olen ainakin erittäin iloinen löydöstäni :D Kyseessä on tosiaan jälleen näitä Cailapin ihania, turkooseja by Mariela Sarkima -siveltimiä, tällä kertaa varjostussivellin. Ostaessani näitä sivellinpakkauksia mukana tuli tosiaan parikin tälläistä sivellintä, joita en ole ennen omistanut ja joita en edes tajunnut tarvitsevani, mutta nyt kun niitä on käyttänyt, ei osaa enää edes ajatella elämää ilman!



Varjostussivellin on rakenteeltaan pitkähkö, todella löysä ja pehmeä. Tällä on todella helppo sutia luomille banaanivarjostukset, sillä meikki menee aina oikeaan kohtaan ja häivyttyy automaattisesti. Tämänpäiväiselle meikille en siis ole näyttänyt normaalia häivytyssivellintäni ollenkaan vaan kulmaluulle on laitettu nude korostusväri, liikkuvalle luomelle kultainen luomiväri ja lopuksi varjostukset tällä siveltimellä ja tummemmalla kultaisella luomivärillä.


Koska olen edelleen vähän noviisi ja hölmö näissä hommissa, en tietenkään voi olla varma onko minua nyt huijattu ja kyseessä on kenties ihan tavallinen häivytyssivellin? :D Itse en tätä kyllä tavalliseen häivytykseen käyttäisi sillä tykkään vähän jämäkämmästä siveltimestä siihen työhön, mutta kenties joku muu voisi? En tiedä. Tykkään tästä siveltimestä silti oikein kovasti ja se on helpottanut meikin tekoa kyllä ihan huomattavasti, eikös se ole kuitenkin tärkeintä?


Varjostussivellin tulee mukana Like a Pro / Eyes -sivellinsetissä, jonka hinta on ainakin Sokoksen verkkokaupassa parikymmentä euroa (: 

Ihanaa perjantain jatkoa! 

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. No ei todellakaan naureskella…!!! Iloisina hymyillään. :) Kiva, että sivellin on toiminut. Itse käytän nimenomaan ns. banaanivarjostuksen työstämiseen. Hinkuttelen tällä eestaas luomivakoa pitkin, niin johan tulee pehmeä banaani! Sensijaan "perusvarjosteluun" käytän sitä peukalon levyistä varjostussivellintä, jotä myydään erikseen + on mukana Smoky Eyes -setissä.

      Poista
    2. Hieno homma että sain jonkun hymyilemään! :D Juuri tuohon tapaan itsekkin käytän että hinkuttelen ja erittäin hyvin tosiaan toimii. En vaihtaisi enää pois (: Kiitos muuten tuosta varjostussivellinvinkistä, tuota Smoky Eyes -settiä olen vähän sillä silmällä myös katsellut, jospa vaikka pukinkonttiin eksyisi...

      Poista