Viikon ostokset

by - 3.11.13

Tällä viikolla tulikin ostosteltua! Anopin kanssa käytiin tosiaan pienellä shoppailureissulla ja loppuviikosta kävin kampaajalla, eikä uusia hiuksia vaan millään voi hoitaa ilman uusia tukkatuotteita, eihän?


Koko kasa. Ja kaikki tällä viikolla hankittuja. Apua.


Hiusjuttuihin tuli keskityttyä enimmäkseen siis tällä viikolla. Kuontalooni laitettiin violettia ja punaista, joten tarvitsin tietysti asianmukaiset värinaamiot/hoitoaineet. Tuo Colour Bomb on siis kirkkaanpunainen hoitoaine ja Biozellin värinaamioista olen kuullut jonkin verran hyvää, joten hintansakkin puolesta valitsin sen sitten violetiksi väriksi. Tietysti värin levitykseen tarvitsee apuvälineitä, enkä halunnut sotkea omaa perus Tangle Teezeriäni mömmöihin, joten siinäpä hyvä syy ostaa vesileikkeihin tarkoitettu TT. Hintaa tällä oli Anttilassa 20e, mutta sain täydellä kosmetiikkaleimapassilla kympin alennusta. Kampaamosta lähti mukaan myös L'orealin siloittava muotoilutuote, jota voi käyttää sekä suoriin kampauksiin että erottelemaan kiharoita. Pullo oli niin söötti, että en voinut vastustaa (: Glissin jätettävä volyymihoitoaine oli vitosen alelöytö sittarista.


Meikkejä tuli ostettua ihan muutamia. Uusi aurinkopuuterisivellin tarpeeseen(siirryin käyttämään aiemmin syksyllä aurinkopuuterina käyttämääni Lumenen korostustuotetta korostustuotteena ja otin käyttöön oikean aurinkopuuterin), Isadoran pinkki jellypuna ja Rimmelin luomivärinelikko Anttilan alelaarista ja Seppälästä sai kaksi Golden Rosen luomivärimonoa vitosella. Tuli valittua aika keväiset sävyt :DJa lopuksi vielä viikon ihanuus, aivan superhypersöötti kukan muotoinen meikkipaketti <3 Näin tämän ohimennen sittarissa enkä millään voinut vastustaa! Se oli niin uskomattoman söpö. Paletissa on neljä neljän värin luomivärikokonaisuutta, yksi oranssinsävyinen poskipuna, neljä huulikiiltoa, asiaankuuluvia siveltimiä ja ripsiväri. Merkiltään tämä on superhalpis Color Workshop, jonka olen ehkä maininnut aiemminkin. Testailin tänään tuota poskipunaa ja kyllähän siitä pigmenttiä lähti! Nätit luonnolliset punaposket sai. Huomatkaa myös noiden puuterituotteiden ihana kukallinen pintakuviointi, siis ah. Mä en kestä tämän suloisuutta! Hintaa paletilla oli 14 euroa.

Ensi viikolla olisi siis tarkoitus lunastaa itselleni siis ainakin se Lumenen pinkki ripsari. En malta odottaa! (:

Ihanaa sunnuntaita <3

You May Also Like

2 kommenttia