Flormar: huulipuna nro 09

by - 26.11.13

Tein viikonloppuna päivityksen syyskaudelta talvikauteen ja samalla hylkäsin sitten syksyiset huulimeikit ja otin käyttöön pari peruspunaista juhlakauden punaa. Toinen näistä punaisista on jo aiemmin esittelemäni Flormarin sisar, numero 09.


Sävyltään tämä puna on tosiaan ihan hiukkasen tummempi punainen creme, ehkä enemmän lämmin kuin kylmä. Näyttää huulilla kuitenkin ihan klassisen peruspunaiselta. Levittyy todella hyvin ja kestää tuntikausia, edes syöminen ei saanut tätä kulumaan! Ihan uskomattoman hyvä kestävyys. Tietystihän punaa vähän lähti huulilta, mutta niin tasaisesti, että meikki näytti vielä entiseltään.


Toisin kuin rusehtavanshimmerisessä punassa, tässä on tasaisen kiiltävä pinta, jossa halpuus valitettavasti näkyy: punan pinta on ihan täynnä kuplia ja epätasaisuuksia. Eihän se tietenkään käyttöön vaikuta, mutta saa aikaan vähän epäilyttävän vaikutelman.

Flormar se vaan jaksaa edelleen yllättää minua laadullaan (: Olen hyvin tyytyväinen tähän(kin) punaan ja olen sitä tässä jo muutamana päivänä käyttänytkin. Näyttää muuten yllättävän hyvältä kirkkaanpinkin glitterhuulikiillon kanssa! Olivat ihan kuin luodut toisilleen. Näiden Flormareiden saatavuus on kyllä lähes nollassa, ellei sitten Carlsonilta vielä joitain hajakappaleita löydy. Sääli, hinta-laatusuhde on kyllä yllättävän hyvä, mutta rumat hylsyt ja tummat sävyt eivät sitten varmaan houkutelleet kuluttajia.

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia