KoneHelsinki 5x Volume Mascara

by - 8.11.13

No kyllä, nyt ollaankin sitten siinä pisteessä, että aion kertoa jostain ihan kauheasta asiasta, nimittäin Tokmannikonsernin supermegahalpisripsarista, KoneHelsinki 5x Volume Mascarasta. Hintaa tällä hetkellä Tokmannilla kaksi ja puoli euroa. Joko ensimmäiset halpiskammoilijat pyörtyivät? :D Olen KoneHelsingille ikuisesti katkera kun söivät Flormarin nimen kynsilakoista, mutta tämä ripsari ei kuulkaas ole surkeaan hintaansa nähden yhtään hassumpi!


Ripsarin hylsy muistuttaa erehdyttävän paljon Maybellinen (ja nykyään vähän Rimmelinkin) massiivisia muoviputkiloita, mutta on muuten melko koruton ja tylsä, jos ei sitten kirkkaanpunaisesta väristä innostu. Hylsy myös tuppaa vähän pyörimään tyhjää, eli ihan tiivistä tästä ei saa. Johtuneeko sitten siitä, että massa kuivui viikossa tosi tönköksi, mutta jäi vielä käyttökelpoiseksi. Tottapuhuen olin vähän huolissani että ehtiikö tämä mokoma kuivahtaa ihan totaalisesti, ennenkuin saan tämän blogiin asti :D Harjassa nyt ei ole mitään ihmeellistä, ihan tusinatavaraa oleva ohut karvasuti, halpismaskaroiden vakiokalustoa. Massa haisee melko teolliselta, mutta kaipa sen kestää. Ei mikään miellyttävä ödööri.


Kaikesta huolimatta tuote pelittää niinkuin pitääkin, ripsiin tulee vähän tuuheutta ja näyttävyyttä. Ei tällä mitään wow-efektiä saa millään, mutta arkiripsariksi täysin kelvollinen tuote. Olen käyttänyt tätä nyt pari kuukautta enkä ole vielä kertaakaan turhautunut tähän! Laitan yleensä kaksi kerrosta, mikä vähän jo paakuttaa ripsiä yhteen hämähäkinjaloiksi, mutta kyllä se siitä harjaamalla korjaantuu. Eipä yhdellä ja kahdella kerroksella kuitenkaan näytä kummoista eroa edes olevan muuten.

Nuderipset
Yksi kerros

Kaksi kerrosta

Olen siis ollut tähän ihan tyytyväinen arkikäytössä, juhliin tiedän kaipaavani jotain vähän enemmän. Toisaalta taas äitini heitti omansa roskiin saman tien, kun oli niin huono :D Makuja on monia. Mikäli uskallusta riittää, voisin kyllä suositella tämän kokeilemista, en usko että kenenkään budjetti tähän kaatuu. Loistava hinta-laatu-suhde!

Ihanaa illanjatkoa (:

You May Also Like

0 kommenttia