Olay essentials Eye Makeup Remover

by - 4.11.13

Olen kertonut jo monesti että käytän ainoastaan paksuja, geelimäisiä silmämeikinpoistoaineita ja siihen on kaksi syytä:

1) Käytän sen verran vahvaa meikkiä että heikommat nestemäiset poistoaineet ei edes pysty sitä poistamaan
2) Silmäparkani eivät kestä vanulapulla hinkkausta. Ei yhtään.

Siksi ilahdun joka kerta jos satun näitä vähän paksumpia aineita löytämään, eivät nimittäin ole ainakaan markettipuolella kauhean yleisiä. HG-tuotteeni on edelleen Lumene Natural Coden poistoaine, mutta löytäessäni tämän Olayn alelaarista päätin ottaa sen kokeiluun. Hintaluokkahan näillä on suunnilleen sama, kuutisen euroa taitaa maksaa NC:nkin tökötti.


Ulkoasultaan tämä Olayn poistoaine on tuollaista valkoista paksua vaahtoa ja tuote on hajusteeton ja väriaineeton. Ihan hirveää määrää ei tarvitse kerralla, sillä voimakaskin meikki lähtee suht pienellä nokareella. Itsehän käytän tätä yhdessä sellaisen pienen kosmetiikkapesusienen kanssa, tiedättehän ne pyöreät? Hyvin toimii.


Yksi pikkuinen mutta tässä on, jonka takia en tätä aio ostaa uudelleen, nimittäin silmien kirvely. Jos erehdyt avaamaan silmät (esimerkiksi tarkistaaksesi että käsi hapuilee vesihanaa suunnilleen oikeasta suunnasta...) alkaa hirveä kirvely. Ei ole kiva! Meinasin heittää koko putelin roskiin ihan tuon takia. Silmämeikin pesusta alkoi tulla jo etukäteen stressaava kokemus kun tietää mikä tuska on edessä. Noh, opin kuitenkin hetken päästä poistamaan meikit kokonaan silmät kiinni, joten kirvely ei enää sinänsä ole ongelma ja voin käyttää tämän loppuun. Natural Coden poistoaineessa ei ole tätä ongelmaa, se ei kirvele silmiä yhtään.

En siis ostaisi tätä enää uudestaan enkä suosittele tätä kellekkään, vaikka ihan tehokas poistoaine onkin. Kyllä tuo silmien kirvely vaan on niin inhottavaa iltapesulla että en pääse siitä yli. Käytän tämän kyllä loppuun, mutta taidan kyllä sitten vaan todeta että so long :D En jää kaipaamaan!

PS. Minua on blogin aloituksesta asti häirinnyt blogin liian pienet kuvat joita jouduin pakon edestä lisäämään, sillä vanha ulkoasu ei näyttänyt hyvältä leveämmällä tekstipalstalla. Nyt kuitenkin otin ja kyllästyin ja vaihdoin koko taustan uuteen ja samalla levensin tätä tekstiosiota. Vihdoinkin saan laitettua tarpeeksi isoja kuvia jotta tuotteet ja meikit pääsevät oikeuksiinsa! Minulla kun on kuitenkin kunnon kamerakin jolla saa hyviä kuvia, joten olisi todella sääli jatkaa noilla pienillä. Jatkossa siis entistä parempia kuvia, olkaatte hyvä! (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Mua kans suorastaan kyrp... risoo jos silmämeikinpoistoaine kirvelee! Sain aina kauheat kirvelyt siitä Lumenen "herkkien silmien" sm-poistoaineesta, hyi! En suosittelisi sitä kenellekkään :D Vaikka pitäisi sopia piilolinssejä käyttävillekin. Pyh, sanon minä. Itkin melkein joka kerta kun sitä käytin :D Hellävarainen mutta tehokas on pop, kirvely buu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :DDD Jospa sen idea oli että sen käytön jälkeen saat ne herkät silmät? :DD Joo ei oikein nappaa jos silmämeikinpoisto tuntuu samalta kuin työntäisi jotain paprikasuihketta silmiin. Eikö ne hitto soikoon testaa noita tuotteita siellä tuotekehittelyssä vai onko ne vaan että "joo ei pikku kirvely ketään haittaa" :DD Ihme hommaa.

      Poista