Kuukauden loppuneet

by - 1.12.13

Ajastin tähän iloisesti sunnuntaiaamuksi kuukauden loppuneet, toivottavasti ajastus toimii :D Tavaraa loppui ihan mukavasti, mutta silti tuntuu että jotenkin kauhean vähän.


Kasassa on enimmäkseen vartalotuotteita, mutta onhan tuonne nyt vähän hiusjuttuja ja jopa yksi meikki eksynyt!


Hiustököttejä loppui kolme. Goshin Color Rescue Shampoosta olen jo tehnyt postauksen. Ei tästä mitään suosikkia kyllä tullut. Muuten ihan kiva shampoo, mutta se värisuoja puuttui täysin. Punainen värini on kuukauden jälkeen aivan umpikulahtanut vaikka olen käyttänyt sekä värjäävää hoitoainetta sekä värinaamiota. Eipä siis ollut tästä ihmeidentekijäksi.
Näytepullo Moroccanoil-hoitoöljyä tarttui mukaan I Love Me -messuilta. Tästä en ehtinyt paljon kirjoitella, mutta eipä tästä mitään kummempaa sanottavaa ole. Tuoksuu aivan taivaalliselta, mutta runsaasta käytöstä huolimatta hiukset palasivat pörröisiksi heti, kun öljy kuivui. En siis fanita tätä.
Sunsilkin Pro Heat Heat Activated Repair + Shine Spray tuli Livboxin mukana kesällä. Käytin tätä kiiltosuihkeena päivittäin ja riitti tänne asti! En nyt oikeastaan tiedä toiko tämä hirveästi mitään ekstrakiiltoa, mutta tuoksu oli ihana <3


Lumenen Vitamin C+ heleyttävän vartaloemulsion käyttelin pois, kun eipä se avattuna kuitenkaan olisi ensi kesään asti kestänyt. Kosteutustehot oli vähän alhaiset vuodenaikaan nähden ja ihana kimallus jäi vaatteiden alle piiloon, mutta muuten ei mitään kritisoitavaa. Tästä muutama sana myös täällä.
Garnierin UltraDry -antiperspirantin ostin kesällä urheiludeoksi ja kyllähän se jonkin aikaa siinä hommassa toimikin tosi hyvin. Jossain välissä teho sitten hävisi ja käyttelin tämän loppuun kun en raaskinut poiskaan heittää. Ostaisin uudelleen, mutta käyttäisin nopeammin pois!
Lumenen Arctic Aqua -syväkosteuttava vartaloemulsio loppui myös tehokäytössä. Emulsiosta postaus täällä.
Vartalokuorintojen suurkuluttajana ei ole mikään ihme, että yksi loppui tässäkin kuussa. Seppälän Tahiti Love oli ihan kiva perustuote. Näistä kuorinnoista on myöskin juttua täällä.


Meikkituotteet ovat yleensä näissä karkeloissa superharvinaisuuksia, mutta ripsari on kyllä sellainen tuote jonka heitän aina kolmen kuukauden jälkeen tiehensä. KoneHelsinki 5x Volume Mascara ehti jo loppua ennen sitä, joten mäkeen sai mennä. Ripsarista postaus täällä.
Kaivellessani kylppärin kaappia löysin oikean yllärin, Yves Rocherin kamomillaisen silmämeikinpoistoaineen. Käytin tätä vuosi sitten kesällä vanulappujen kanssa ja siitä hinkkauksesta sitten alkoi ikävä silmänympärysihon ihottuma, joka ratkesi vasta lähes vuoden kuluttua kortisonikuurilla, eipä siis ihme että en ole tähän enää sen jälkeen koskenut. En todellakaan voi suositella tätä vahvalle meikille enkä ole kyllä muutenkaan enää YR:n silmämeikinpoistoaineita ostanut, kun en usko niiden tehon riittävän omalle meikilleni. Tämän piti muutenkin olla hellävarainen ja rauhoittava... Jooei. Ei tule ikävä.


Viimeisenä loppui käyttämäni päivävoide ja "yövoide". Molemmat kuuluvat Garnierin Moisture Match -sarjaan, toinen oli rasvaiselle/sekaiholle ja toinen elottomalle ja väsyneelle iholle. Ensimmäisestä tykkäsin oikein kovasti, jälkimmäinen ei sopinut meikkivoiteen alle ja siksi käyttelin sitä iltaisin pois. Tuota sekaihon voidetta ostan varmasti myöhemmin vielä uudestaankin, oli se vaan sen verran hyvä! Sekaihon voiteesta lisäjuttua täällä ja elottoman ihon voiteesta täällä.

Sellaista pimeässä marraskuussa (: Illalla luvassa sitten viikon ostokset ja ensimmäinen luukku Kicksin joulukalenteristakin aukeaa! Iik, miten jännää!

Ihanaa ensimmäistä adventtia kaikille.

EDIT. Vähän niinkuin pelkäsinkin, Bloggerin ajastus ei ollut toiminut. Tämän piti tulla ulos aamuseitsemältä mutta huomasin tässä kahden jälkeen että eipä näy. Hitto soikoon! Kynsiblogin ajastus oli kuitenkin toiminut ja se oli samaan aikaan, mikä lie tässä nyt sitten vialla. Noh, tässäpä tämä kuitenkin, ostoksia sitten illasta.

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Onhan sinulla näitä aivan järjetön kasa! Tein samaa blogipostausta aamulla ja totesin, että eihän näissä loppuneissa ole kuin viisi purkkia. Se nyt on surkeaa jos mikä :( Muistaakseni itsellänikin oli ongelmia tuon ajastuksen kanssa. Kannattaa tarkistaa, onko blogin aikavyöhyke oikealla asetuksella, se taitaa olla blogikohtainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö? Minusta tuntuu vaan että aika vähän näitä oli mitä olen joidenkin muiden blogeja katsellut... Mutta kaipa näitä sitten loppuen lopuksi yhden postauksen sisällöksi oli :D Eikä viisi nyt niin huonosti ole! Onpahan iloa pitempään kosmetiikasta jos niitä ei käytä niin nopeasti. Laiha lohtu, mutta... :D Muistaakseni katsoin kyllä tuon aikavyöhykkeen oikein, mutta täytyy vielä tarkistaa ensi kerralla homma oikein kunnolla. Olen kyllä muistaakseni lukenut että monilla on ollut tuon ajastuksen kanssa ongelmia, syytän vaan bloggeria tästä ihan huoletta >:)

      Poista
  2. Mun mielestä taas tuo MorocconOil on parasta mitä hiuksiini voin tökötellä! :D Se silottaa mun hiukset ihan älyttömän pehmeiksi, eivätkä ole sähköiset tai pörröiset ollenkaan! Suosittelen että kokeilet joskus uudestaan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä mua harmittaa myös kun kaikki sitä kehuu niin kovasti, mutta omissa hiuksissa se teho kestää about minuutin :D Ei sillä, näin on kyllä monien muidenkin hiusmömmöjen kohdalla. Ehkä mun pitäisi vaan lisätä sitä öljyn määrää... Ei taida olla mulla pelkoa liimaletistä :D

      Poista