Kicks: appelsiinisuklaamutanaamio

by - 4.12.13

Kyllä vain, otin eilen joulukalenterista tulleen Kicksin appelsiinisuklaamutanaamion käyttöön! Täytyy nyt vähän nolosti tunnustaa, että en ole ikinä ennen käyttänyt mitään kasvonaamiota :D Aivan oikeasti. Olen jotenkin vähän kammonnut niitä, mutta nyt kun sellainen kerran omistukseeni tuli, olihan se kiva testailla. Tällä ei varsinaisesti ole mitään merkkiä, mutta olkoon nyt sitten Kicksnaamio kun kerran Kickskalenterista tuli.


Ulkoiset avut tällä naamiolla on kaikki kunnossa: paketissa luvataan syväpuhdistusta ja massa tuntuu ihanan pehmeältä, näyttää herkulliselta ja tuoksuu taivaalliselta. Teki ihan pikkuisen vaan mieli maistaa... Pakkauksessa oli aika paljon tavaraa ja siitä olisi riittänyt varmasti pariin kolmeen kertaan, mutta eipä tätä voi käyttää tälläisenä pussimuotoisena kuin kerran. Yritin tarjota naamiota miehellekkin, mutta ei suostunut herkkään ihoonsa vedoten :D No ei sitten, mutta tämä pitäisi kyllä ehdottomasti jakaa kaverin kanssa, ettei tuotetta menisi niin kauheasti hukkaan.

Om nom nom...

Ladoin tätä sitten ihan runsaasti naamalle ja kaulalle ja annoin vaikuttaa täydet 15 minuuttia ennen poispesua. Vaikutusaikana tuntui naamassa pientä lämmöntunnetta ja mudan kuivuessa iho tietysti vähän kiristyi, mutta missään kohti ei tuntunut epämiellyttävältä tai huolestuttavalta. Naamio oli helppo pestä pois, ei tarttunut kiinni mihinkään vaan suorastaan suli tiehensä veden vaikutuksesta. Ihan kiitettävä ominaisuus.


No miten tämä sitten vaikutti? Voisimpa sanoa ihastuneeni tähän ihan kympillä, mutta valitettavasti en huomannut tässä mitään tehoa. Vasta jälkeenpäin kuvia vertaillessani huomasin että ihoni näytti naamion jälkeen ehkä hieman kirkkaammalta ja hehkeämmältä, mutta siihen se sitten jäikin. En tiedä olisiko tämä ollut sitten optimaalisempi vähän hankalammalle iholle kuin omani, jossa on vain pieniä epäpuhtauksia siellä täällä nenun mustapääongelman lisäksi, mutta tosiaan, en kokenut tätä omakseni. Tässä vielä kuvat ennen ja jälkeen:

Ennen

Jälkeen

Lopputulemana siis että kiva kokeilu, mutta uudelleen en ostaisi. Olihan tuo nyt aivan ihana pieni hemmotteluhetki itselleni ja sanoinko jo, että tuoksu oli syötävän hyvä? Ostan kuitenkin mielummin sellaisia tuotteita, josta saan jotain irti. Valitettavasti en tosiaan tämän hintaa tiedä, mutta Kicksistähän näitä (luultavasti) löytyy.

Ihanaa keskiviikkoiltaa (:


PS. Tänään kalenterista paljastui ruskea kajal! Jee! Luukun muodosta pystyin jo päättelemään kyseessä olevan kynän ja pelkäsin vähän mustaa kajalia, mikä sinänsä on ihan tarpeellinen, mutta auttamattoman tylsä. Ruskeaa kajalia en vielä omistakkaan mutta sellainen oli haaveissa, joten nappiin meni (:

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Kiva kalenterin sisältö tänään =)

  VastaaPoista
 2. Mitä!! Et oo käyttänyt naamioita? :D Pyhäinhäväistystä! Nyt alat ehdottomasti käyttämään, voin suositella esim Freemanin naamioita (edullisia) ja Lumenen herkän ihon naamio on myös aika jees, markettipuolelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha :D Häpeän! Voisihan sitä jokusen naamion aina silloin tällöin käyttää kun hemmottelua kaipaa. Taidan ainakin noita Freemanin tuotteita kokeilla kun olen niistä lukenut paljon hyvää, mutta myös erilaiset yksittäispakatut kiinnostaa (: On vissiin H&M:lläkin oikein hyviä?

   Poista