Viikon 50 saapuneet

by - 16.12.13

Minulla pitää nyt tosielämässä niin kiirettä koulun ja joulun kanssa että vähän ongelmallista alkaa olla löytää aikaa blogeille, mutta yritetään (: Tässä nyt siis myöhässä viime viikon ostokset!


Aika meikkipainotteista on!


Tein siis taas tilauksen kosmetik4lessille, sillä olen täydellisen ihastunut essencen kosmetiikkaan :D Dark Romance -goottikokoelman perään olin kovasti ja tilauksessa tuli mukana kokoelman molemmat luomivärinelikot Mystery Glam ja A Romance to Remember, moussemuotoinen poskipuna (tosi jännä!) ja siihen sointuva huulipuna joiden molempien nimi on Red Romance sekä tumma top coat -huulikiilto sävyssä Black Shadow.


Tykkään kovasti I Love... -sarjasta ja yllätys oli suuri, kun tätä oli tullut lähivaltsuun. Tarjolla oli ainakin käsivoidetta, vartalovoidetta ja -kuorintaa, mutta itselleni nappasin tämän viilentävän geelin. Ja pienen testin jälkeen voin todeta että kyllä on muuten viilentävä! :D Aivan loistava kuumottavien tassujen pelastamiseen.


Ihana eekku päätti jostain kumman syystä heittää minua ihanalla lahjalla, johon kuului kaksi kaksi Sencebeauty-merkkistä jumbomeikkikynää. Pikaisella swatchauksella vaikuttivat upeilta, joten kiitokset sinne! L'orealin Volume Million Lashes -glittertopcoatmaskaran ostin Anttilasta kympin alepassilla, joten hintaa jäi tälle kymppi. Olen tätäkin ehtinyt vähän testailla ja suureksi pettymykseksi alkaa osoittautua, mutta tästä myöhemmin lisää... Lumene Natural Coden meikkikynä sävyssä Green ja huulikiilto sävyssä Berry Sherbet löytyivät alelaarista eurolla kappale (:

Semmoisia tällä viikolla (: Vielä on viikko tehokasta shoppailuaikaa ennen joulua ja varsinkin alennusmyyntejä!

Parhainta maanantai-iltaa teille <3


PS. Kicks-kalenterista tuli eilen kynsilakkaa joka tuttuun tapaan esittäytyy kynsiblogin puolella. Tänään tuli sitten Clean laundry -tuoksuinen suihkugeeli. Ihan kiva, mutta vähän tylsää (:

You May Also Like

2 kommenttia