Essence Sugar Plum Fairy -luomiväri

by - 19.12.13

Hui, enää kaksi päivää tehokasta bloggausaikaa ennen joululomalle siirtymistä ja samalla tehtävää on niin maan pahuksesti että hyvä kun ehdin tekemään mitään :D Ennen joulua on kuitenkin ihan pakko esitellä yksi näistä ihanista essencen joulumonoista, joista pinkillä Sugar Plum Fairyllä tein yksivärisen meikin tässä eräänä kauniina päivänä.


Sävynä Sugar Plum Fairy on kirkas pinkki, jossa on kevyttä hohtoa. Pakkauksessa lukee 'with metaqllic texture', joten olin toivonut vähän metallisempaa luomiväriä, mutta tähän on nyt tyydyttävä. Nappi on muovinen, mutta ylisöpö kuviointi piristää kovasti sen ulkoasua. Tykkään juuri tuollaisista söpöistä yksityiskohdista, tämä on siis täysin minun mieleeni (: Pigmenttiä on reilusti! Ei tarvitse paljon hinkkailla.



Meikki on tehty hyvin yksinkertaisesti sipaisemalla Sugar Plum Fairyä koko luomelle Cailap by Mariela Sarkiman jättiaplikaattorilla. Pinkki meikki myös jotenkin korostaa silmieni harmautta, mistä tykkään kovasti :D Lookista tuli oikein pirteä, joskin ei kovin talvinen saatikka jouluinen. Voipi olla että tämä joulunappi päätyy laatikkoon odottelemaan kesäisempiä kelejä...



Voin kyllä suositella näitä essencen luomivärejä lämmöllä ja jos pinkkihammasta kolottaa niin tästä lähtee kyllä oiva apu :D En itseasiassa edes muista omistanko ennestään yhtään näin räikeän pinkkiä nappia. Loistava löytö parilla eurolla, jos on tilausta saksanmaalle laittamassa.

Oikein ihanaa torstaita teille <3


PS. Kicks-kalenterista tuli eilen jälleen kynsilakkaa ja tänään pieni ja söötti pullo Clean Warm Cotton -tuoksua <3 On sekin niin lutuinen!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. ihana pinkki luomiväri ja tuoksupulloki näyttää söpölle =)

    VastaaPoista