Joulukuun Livbox

by - 6.12.13

Uskon, että suurin osa on jo oman boksinsa saanut, joten uskallan laittaa tämän ulos (: Joulukuun boksissa tuli mukana paljon pientä kivaa! Vaikkei mikään yksittäinen tuote saanut minua hihkumaan ilosta, oli loota yleisesti minusta aika kiva.


Teema taisi olla ihan vaan kaikkea kivaa kaikille :D Ainakaan jouluteema ei mitenkään erityisesti näkynyt tuotteissa.


Laatikossa oli mukana vielä suklaalusikka kaakaota varten, mutta herkkusuuna hörpin sen suihini jo eilen illalla :D Maukas oli!


Ensimmäisenä pari ihonhoitotuotetta, Nivean Smooth Caring -vartalovoidetta vähän pelkään, sillä Nivean vartalovoiteista olen tosiaan noita allergisia reaktioita saanut, mutta aion silti tätä kokeilla. Isis Pharman Ruboril C Expert on punoitusta häivyttävä ja couperosaihoa hoitava voide, joka todellakin tulee minulla tarpeeseen! Naama punoittaa ilman meikkiä nimittäin todella iloisesti :D


MSCHICin huultenrajauskynä sävyssä fuksia tulee varmasti käyttöön, sillä minulla noita kirkkaanpinkkejä huulipuniakin on muutama kertynyt. ElegantTouch Envy Wraps -kynsitarrat seeprakuvioisina ovat erittäin mieluiset.


Tuoksufriikille tuoksunäytteet olivat ihan huippujuttu! Roberto Cavallin Just Cavallia ja Katy Perryn Killer Queenia olenkin jo tuoksutellut ja molemmat ovat toivelistallani, joten kiva saada näistä pikku näytteet itselle (: Miesten Just Cavalli taas oli ihan hirveä pettymys. Olen halunnut siihen tutustua sillä nahka ja puu kuulostivat niin hyvältä, mutta ainakin minun mieheni iholla tämä tuoksui ihan tavalliselta ja melko geneeriseltä tuoksulta, jollaisia löytää mistä tahansa marketista. Sääli.


Ja viimeisenä vielä Goldwellin suoristuspaketti, joka sisältää kuumuudelta suojaavan muotoilunesteen ja suihkeseerumin. Sääli vaan että nämä ovat hennoille/normaaleille hiuksille, mutta kokeilen kuitenkin. Jos ei pelitä, annan eteenpäin. Silloin tällöin kyllä hiuksiani suoristelen, että sisänsä ihan tarpeelliset tuotteet varmasti.

Semmoiset on minun mietteet tämän kuun boksista (: Oikein mahtavaa itsenäisyyspäivää teille kaikille!


PS. Joulukalenterista tuli eilen sitruunantuoksuinen suihkugeeli ja tänään korjaava shampoo (: Molemmat ihan mieluisia tuotteita!


You May Also Like

8 kommenttia

  1. En ole kauheasti miesten tuoksuihin tutustunut, mutta minunkin mielestäni tuo Cavallin tuoksu ei ollut mitenkään ainutlaatuinen. Ajattelinkin vähän, että ovatko muutkin tätä mieltä, vai onko se vain minun nenässäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei meillä siitä tykännyt mieskään ): Molemmat ollaan sitä mieltä että tosi tylsä ja markettituoksumainen. Ei napannut, eli et ole ainoa! (:

      Poista
  2. Voi kuinka kiva esittely!:) Tekis hirveesti mieli tilata tuollainen livbox:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! (: Itse olen ollut tilaajana jo vuoden ja erittäin tyytyväinen kyllä. Onhan se tajuttoman kiva saada kosmetiikkaylläri joka kuukausi vaikkei kaikki tuotteet aina olisikaan omaan makuun. Livboxia tilatessa kannattaa tosiaan olla avoimin mielin niin saa kaikkein eniten irti, mutta voin suositella! (:

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Jeps! Kalenteri on kyllä ainakin tähän mennessä ollut tosi hyvä (:

      Poista
  4. Tuoksuuko toi sitruuna oikein kunnolla sitruunalta? T. Sitruuna-addikti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitruunan kyllä tunnistaa mutta enemmän semmoinen tosi pehmeä ja makea sitruuna (: Jos semmoisista tykkäät niin kimppuun vaan! :D

      Poista