Viikon 49 ostokset

by - 8.12.13

Kylläpä taas on ollut karmea päivä. Olen ollut niin vetämätön että koko ilta on mennyt suunnilleen sohvalla viltin alla maatessa ja liekkö olen vielä kipeäksikin tulossa, nyyh. En meinannut jaksaa edes postausta tehdä, mutta keräsin nyt itseni jotta pääsen esittelemään kaikki ihanat uudet tulokkaani teille :D


Tällä viikolla tavaraa tuli sitten melko runsaasti sisään, kuten näkyy! Ihan kun olisi ollut joulu :D Yhdessä Livboxin ja Kicks-kalenterista tulleiden tuotteiden kanssa kamaa oli tietysti vielä enemmän... Ei kai veronpalautukset vaan näy lopputulemassa?


Anttilan kauneusasiakkaana sain kivan kupongin, jolla sai Christina Aguileran originaalituoksun 20 eurolla, normihinta taisi olla 32 euroa. Ihme ja kumma en sitä vielä omistanutkaan, joten todella mieleinen kuponki oli. Avril Lavignen Black Starista omistan ihan pienen 10ml putkilon joka alkaa olla aivan lopussa. Sekä minä että mieheni tykkäämme tästä tuoksusta, joten pitkällisen pohdinnan jälkeen nappasin itselleni vielä viimeisen pullon kyseistä tuoksua kahdella kympillä. Policen Blue Desiren otin ihan vaan sen takia että se maksoi kympin :D Tuoksuna se on ehkä enemmänkin vihreä kuin sininen, mutta keväällä varmasti ihan kiva.


Yves Rocherilta sain vielä kuukausittaisen alekupongin lisäksi toisen kupongin, joten kävin liikkeessä vielä uudestaan hamsteroimassa noita ihania appelsiinisuklaan tuoksuisia tuotteita. Olivat saaneet noita kimaltelevia pallosuihkugeelejäkin vielä lisää! Tuo 360 Length Mascara tuli kaupanpäällisenä.


Muiden saksantilausten innoittamana tein pienen tilauksen kosmetik4lessille ja kynsijuttujen lisäksi tilasin essencen Happy Holidays -kokoelmasta kaikki luomivärit ja molemmat voidemaiset poskipunapuikot. Luomivärejä en ole vielä testannut, mutta poskipunaa olen ja ihan hyvältä vaikuttaa (: Pitänee tunnustaa että tein perjantaina vielä toisen tilauksen Dark Romance -kokoelman takia... Toivottavasti tulisi pian!


Ja lopuksi vielä pari sekalaista. HG-silmänympärysvoiteeni Avenelta alkaa olla aivan lopussa joten uusi tuubi sitä korvaamaan ja sittarista sai viidellä eurolla Lumenen Volumizing Mascaroita. Minulle on jostain syystä kerääntynyt yhtäkkiä ihan älyttömästi ripsareita :D Mutta hyvähän niitä on aina olla varastossa!

Semmoisia tällä viikolla (: Aika hyvä saalis minusta! Ihanaa ja energisempää illanjatkoa sinne <3

PS. Kicks-kalenterista tuli tänään miniminiminikokoinen (3,8ml) Seche Viten pikakuivattaja! Se on niiiin pieni ja söpö :D Laitan kuvaa huomenna tuonne kynsiblogin puolelle.

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Tosi kivoja ostoksia ja kalenteristakin viel kiva ylläri.Itellä ei siitä tosin kokemusta,mutta kehuttu tuote

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Olen itse käyttänyt Secheä varmaan jo parisen vuotta enkä oikein tahdo enää muita käyttää (: Voin siis kyllä suositella! Sääli ettei löydy kuin Kickseistä.

      Poista