Rimmel Soft Kohl: Jungle Green

by - 10.12.13

Huomasin, etten ole vielä esitellytkään tätä mukavaa ystävääni Rimmelin tummanvihreää kajalkynää sävyssä Jungle Green (: Tänään tein sitten silmiini tummanvihreän meikin, johon kyseinen kynä sopi kuin nakutettu! Valitettavasti en nyt yhtään muista mistä olen tämän ostanut ja millä hinnalla, mutta todennäköisin vaihtoehto on Anttilan alelaari ja erittäin halvalla.



Jungle Greenin sävy on tumma vihreä, enemmän siniseen kuin keltaiseen taittava, saattaa jopa näyttää hieman vedenvihreältä. Kynällä saa helposti vahvaa jälkeä aikaan ja massa levittyy pehmeästi hankaamatta. Sääli että tummanvihreää tulee käytettyä jokseenkin harvoin, sillä laadultaan tämä on erittäin hyvä (: Siinä missä muu meikki on näin kuuden tunnin jälkeen jo hieman kulahtanut, rajaukset ovat vielä terävinä paikallaan. 


Meikkikuvat tänään on otettu tosiaan muutama tunti meikin teon jälkeen eikä luomivärien laatu ole kovin kummoinen (nudeissa kohdissa piti olla hopeista väriä mutta se vain katosi!), joten ignooratkaa kulahtanut meikkilook ja ihailkaa kaunista rajausta :D Jungle Greeniä on siis sekä ylä- että alaripsirajassa. Taisi olla paras osuus koko meikissä, joka on muuten tehty pari vuotta sitten ostamallani The Color Workshopin paletilla. Paletti oli halpa ja jälki sen mukaista.



Koska tämäkin tuote on jälleen kerran alesta haalittu, en valitettavasti tiedä tämän saatavuudesta tai oikeasta hinnasta, mutta mikäli Rimmelin hyllyä eksytte tutkimaan, suosittelen kokeilemaan heidän kajalkyniään! En usko että tulette pettymään hinta-laatu-suhteeseen. Voisin ehdottomasti hankkia näitä lisääkin ja luultavasti näin tulenkin vielä tekemään, mikäli kivoja sävyjä vastaan tulee (:

Ihanaa tiistaita teille ihanille lukijoille!


PS. Kicks-joulukalenterista tuli tänään vaaleanpunainen käsirasva. Menee varastointiin, joten en ole kehdannut avata ja tuoksutella, mutta voihan awwws <3 On se söpö!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Kiva tuote jälleen luukusta ja kiva että lahja tuli perille.En ollu varma siitä osoitteesta oliko se oikein ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osoite oli kyllä ihan oikein ja perille tuli (: Kiitos vielä, oikein mieleinen lahjus oli!

      Poista