Avril Lavigne Black Star

by - 11.12.13

Nykyisen melko runsaan tarjonnan vuoksi vuonna 2009 lanseerattu tuoksu on jo suunnilleen muinaishistoriaa, mutta koska pidän tästä kovasti, aion kuitenkin esitellä tämän teillekkin! Kyseessä on siis Avril Lavignen Black Star, vähän teinimaineessa oleva ihana suklaapohjainen parfyymi. Kyseinen tuoksu on kanadalaisneitosen ensimmäinen ja tätä seurasivat vuoden välein ensin Forbidden Rose ja myöhemmin Wild Rose, joista ensin mainitun omistan myös. Omasta mielestäni tämä on kuitenkin näistä kahdesta parempi.



Black Star on makea gourmand-tuoksu, joka sisältää mm. tummaa suklaata, tummaa luumua ja kiinanruusua. Gourmandilla tarkoitetaan yleensä tuoksuja, joissa on käytetty syötäviä ainesosia tai jotka muuten vain tuoksuvat jälkiruoille. Mainittujen nuottien lisäksi ainakin omalla ihollani tässä tuoksuu erittäin voimakkaasti päärynä, joka tekee tuoksusta hivenen kirpeän. Teinituoksuille tyypilliseen tapaan tuoksupilvi, sillage, ei ole kovin voimakas, vaan tuoksu pysyttelee lähempänä ihoa vaikka onkin eau de parfum -vahvuinen. Näin vieressä istuva kaveri ei saa päänsärkyä, jollei nyt ihan koko pulloa suihkuttele päälleen.


Paketin ja pullon ulkoasut ovat ainakin minuun vetoavan tyttömäisellä tavalla rock-henkisiä. Vaikka pullo ei maksakkaan kuin noin 30 euroa, tässä ei minusta ole tippaakaan halpa vaikutelma, kuten ei itse tuoksussakaan. Pullossa tulee mukana sormus, jonka olen toistaiseksi jättänyt paikoilleen, ilman sitä tuo näyttää vähän alastomalta ja rockfiilis kärsii, mutta tuoksun loputtua otan sen varmasti käyttöön. Neste on söötin vaaleanpunaista.


Miinus tuoksussa on se, että halvemmalle hintaluokalle hyvin tyypilliseen tapaan tämä ei kestä kovin kauaa, vaan haihtuu ainakin omalta iholtani muutamassa tunnissa. Itseäni lisäily ei haittaa, mutta uskon että moni kaipaa tuoksultaan kestävyyttä. Pullosta tuleva suihku on todella pehmeä moniin muihin tuoksuihin verrattuna, sellainen sumutyyppinen, ja tuntuu kivalta iholla. 

Itse olen kuluttanut tätä tuoksua jo yhden 10ml pikkupullon ja nyt ostin sitten alennuksesta ison. Myöskin mieheni tykkää tästä kovasti, luultavasti tuon suklaan takia :D Ilmeisesti tämä on jo niin vanha että on poistumassa Suomessa hyllyiltä, mutta mikäli tähän vielä törmäätte, suosittelen kokeilemaan. Raikkaiden tai sporttisten tuoksujen ystäville tämä ei varmasti ole, mutta makeista ja gourmandeista pitävälle nuorelle/nuorekkaalle naiselle tässä voisi olla juuri passeli arkituoksu syys/talvikaudelle. Kesällä vahva suklaan tuoksu voi olla vähän liikaa, kun muutenkin kaivataan raikkautta. Hintaansa nähden kuitenkin suhteellisen laadukasta tavaraa! 

Oikein mahtavaa keskiviikkoiltaa teille myöhäisille ja hyvää huomenta aikaisille :D

PS. Kicks-kalenterista tuli tänäänkin kynsilakkaa, joten sekin näkyilee tuolla kynsiblogin puolella.

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Oho, kuulostipas yllättävän hyvältä :D En oo julkkistuoksuihin kauhean ihastunut, kun niillä on taipumuksena kadota miltei heti iholta, ja useimmat ovat jotenkin niin kovis halppismaisia. Ainoina Lady Gagan ja Justin Bieberin tuoksut, jotka löytyvät omalta hyllyltä :D Vanilja mua hieman epäilyttää tuossa tuoksussa, kun ei ole mitään lempinuotteja, päinvastoin. Voishan tuota iholleen kokeilla, jos jossain tulee vastaan :) Mun uusin hajuvesi-ihastus on D&G:n Pour Femme Intense <3 Aluksi en sen ilmestyessä edes siitä pitänyt, mutta nyt alan lämmetä. Hih :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :D Ymmärrän kyllä monien kammon julkkistuoksuihin, eihän ne nyt ole mitään esim. D&G:n tuoksuihin verrattuna ;) Itseä ei haittaa kun monet niistä on kuitenkin aika kivoja, ainoa jonka tuoksuja en osta on just Justin Bieber :DD Inhoan koko jätkää. Tuo Pour Femme Intense oli minustakin aika hyvä! Taitaa olla jopa toivelistalla :D Ja ei tarvitse pelätä, ainakaan minun ihollani tuo vanilja ei tuoksu melkein yhtään vaan päälimmäisenä nuottina on se tumma suklaa. Kokeile ihmeessä jos vielä löydät! (:

      Poista