Marraskuun Yves Rocherit ja kalenterin ensimmäinen luukku

by - 1.12.13

Tällä viikolla kävi niin hassusti, ettei tullut ostettua muuta kosmetiikkaa kuin kuukauden Yves Rocherit. Kaupoissa on alelaarituotteet joulun takia huomattavasti harvemmassa, joten en ole kummoisia löytöjä tehnyt :D Mutta YR ei petä, tällä kertaa tuli haalittua joulutuotteita.



Ostin itseasiassa valmiiksi sellofaaniin käärityn kolmen tuotteen lahjasetin ihan vain tuon ihanan suihkugeelipallon takia. Kuulemma ovat yksittäisenä jo myyty loppuun, mutta joissain lahjapakkauksissa näitä vielä oli. Lisäksi himoitsin tästä vadelmasuklaasarjasta käsivoidetta ja vartalovoidetta, joten setti osui ihan nappiin. Appelsiinisuklaasarjaa en ostanut ollenkaan vielä ollenkaan, joulun jälkeen alesta sitten.


Kaupanpäälliseksi sain myös ihan reilunkokoisen näytteen YR:n klassikkotuoksun comme une Evidencen L'Eau de parfum intense -versiosta. Ihan söötti ruusuntuoksu kevääksi (: Tykkään heidän näytteistään kyllä kun näissä on yleensä pieni suihkepää ja tuoksua riittää moneksi kertaa.


Ja jotakuta ehkä kiinnostaa, että mitäs sieltä Kicks-kosmetiikkakalenterista tänään tulikaan... Olin itsekkin ihan positiivisesti yllättynyt! Ensimmäisen päivän ylläri oli siis 75ml kuivashampoota. Ihan kiva juttu, en tietysti heti tätä ota käyttöön, mutta kyllä kiinnostaa testata! En edes tiennyt että Kicksillä oli omaa kuivashampoota :D Pieni miinus kalenterille siitä, että se on vähän turhan heppoinen. Kun yrittää kaivaa tuotetta kalenterista ulos, niin kaikki viereiset luukut suunnilleen aukeaa ja niitä piti pikkuisen teippailla. Ei hyvä homma. Saa olla varovainen.

Ihanaa illanjatkoa kaikille (: Mitähän sieltä luukusta oikein aamulla tulee... Tämä on niin jännää!

You May Also Like

2 kommenttia