Sebamed Lip Defense

by - 2.12.13

Talvella ja erityisesti näin kovassa pakkassäässä on huulirasva kyllä monen kohdalla aika pop. Itsellä on ikävä taipumus kuiviin huuliin ja nuoleskelen niitä koko ajan jos niissä ei ole rasvaa :D Sehän tietysti kuivattaa niitä lisää. Minulla on siis aina huulirasva kotosalla käden ulottuvilla! Olen ihan hukassa ilman sitä ja olo on epämukava. Tällä hetkellä pusuttimiani suojaa Sebamedin Lip Defense -nimellä kulkeva perushuulirasva, jonka ostin kesällä apteekista ihan vain SPF 30 -suojakertoimen takia.


Lip Defense on varsinaisesti kuiville ja rohtuneille huulille ja se sisältää mm. jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Rasva on väritöntä ja tulee tuollaisessa ihan peruspuikossa ilman mitään sen kummempia muotoiluja. En tiedä teistä muista, mutta minusta jo koruton ulkoasu antaa tehokkaan vaikutelman :D Haju/maku on lähes olematon mutta vähän teollinen ja varsinkin maistuessaan alkaa vähän ällöttää. En kuitenkaan koe sitä häiritseväksi.


Inhoan joidenkin huulirasvojen (köhköh, Pirkka, köhköh...) tapaa muuttua hetken päästä huulilla kovaksi ja kuivaksi kalvoksi! Sellainen ei tunnu yhtään kosteuttavalta, vaan kuivattaa entisestään. Olen tykännyt esimerkiksi Yves Rocherin huulirasvoista niiden pehmeyden takia, mutta kyllä tämä Sebamedkin on ihan yhtä mukava. Ei muutu kalvoksi ja kosteuttaa pitkän aikaa! Jopa tänään noin -15 asteen pakkasessa pyöräillessä tämä Lip Defense pysyi huulteni suojana.

Lip Defenseä saa apteekeista ja hintaa oli muistaakseni kesällä kolmisen euroa. Olen omani käyttänyt muutamassa kuukaudessa yli puolenvälin, mutta voisin ehdottomasti ostaa tätä lisääkin, ellei jemmoissani olisi vielä monta rasvaa odottamassa käyttöä. Ainoa mikä myös vähän häiritsee on tämän koruttomuus verrattuna markettien ihanan värisiin ja tuoksuisiin rasvoihin, mutta toisaalta taas ne eivät ole aina näin tehokkaita. Tykkään kyllä tästä kovasti ja voin suositella (:

Loistavaa illanjatkoa teille (:


PS. Kicks-kalenterista tuli tänään ripsentaivuttimet! Melkoinen yllätys :D Olen kuitenkin ostanut tänä vuonna jo uudet ja tykkään niistä pienen testailun jälkeen enemmän, joten nämä menevät varmaan äidille.

You May Also Like

2 kommenttia