Max Factor Max Effect Mono eye shadow: Crème Champagne

by - 17.12.13

Sain mieheltäni hieman erikoisen pyynnön viikonloppuna: "Etkö voisi tehdä luonnollisempaa meikkiä?" :D On poloinen ilmeisesti kyllästynyt koko syksyn kestäneisiin tummiin sumusilmiin (no täytyy myöntää, niin vähän minäkin). Miehen mieliksi sitten tekaisin sunnuntaiksi oikein kunnon nudemeikin niin nudesti kun Ine vaan osaa. Löysinkin sitten käyttötarkoitukseen erittäin sopivan napin, Max Factorin Max Effect -monon, jonka pelastin syksyllä alelaarista, ja yllätyin erittäin positiivisesti.


Värinä Creme Champagne on vaalea, hieman hiekan sävyinen nude, joka hohtaa hienoisesti. Sävy sopii erittäin hyvin ihonväriini, kuten esim. swatchistakin huomaa. Luomilla tulos ei kuitenkaan ole hohtava, vaan lähinnä mattaista muistuttava. Vähän kuin omat luomet, mutta tasaisemman värisenä (:



Meikissä en ole käyttänyt muuta kuin tätä monoa ja mustaa rajausta. Ripsivärinä käytin ainoastaan sitä viikolla ostamaani L'orealin glittertopcoatia, mutta näkyykö se? No ei. Ei sen välttämättä tietenkään ole tarkoituskaan näkyä nakuripsissä, mutta silti. Meikki oli ilmeisesti onnistunut, sillä mies oli tyytyväinen ja kehui, että näytin oikein nätiltä ja luonnolliselta :D Kuulemma vaihtelu virkistää.



Tätä nappiahan voisi käyttää myös esimerkiksi kulmaluulla tai luomen pohjustuksessa (: Tosi monikäyttöinen mono siis! Itse olen ainakin tosi tyytyväinen löytööni ja uskon, että kevään aikana tulee vielä monet nudemeikit tällä tehtyä. Jos nudenappi/sävy on vielä hakusessa, kehotan tsekkaamaan tämän, mikäli kaupan hyllystä vielä löytyy.

Mahtavaa tiistaita kaikille! (:


PS. Kicks-kalenterista tuli tänään iiiiihana söpö pieni pullo Juicy Couturen Viva La Juicy La Fleur -tuoksua <333 Oijoijoi, tuoksufriikki arvostaa! Kyseisen tuoksun originaaliversion kyllä omistan, mutten tätä La Fleur -flankeria ja siksi onkin tosi kiva päästä tätä tuoksuttelemaan. Pullossa on tavaraa ruhtinaalliset 5ml, joten ei edes mikään minimininäyte. Tykkään!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Oi mikä ihanuus tuli kalenterista =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta (: Kalenteri saa jo melkein anteeksi rumat kynsilakat :D

      Poista