Nivea Refreshing Cleansing Milk + Toner

by - 3.12.13

Tänään esittelenkin puhdistusparini! Kyseessä on tosiaan Nivean normaalille/sekaiholle tarkoitetut virkistävä puhdistusnaamio ja kasvovesi. Olen ostanut tuon puhdistusmaidon joskus jopa parikin vuotta sitten (ja mukana tuli pieni vartalovoide, josta sain iloisen allergisen reaktion...) ja tuon kasvoveden muistaakseni joskus loppukesästä edellisen loputtua. En edes huomannut että minulla on tälläinen pari ennenkuin otin molemmat käyttöön :D En käytä ihoni puhdistuksessa mitään erityistä kaksoispuhdistusperiaatetta, putsaan meikin tuolla maidolla ja viimeistelen kasvovedellä ja ihan hyvin toimii!


Koska edellinenkin puhdistustuotteeni oli maito (Yves Rocherilta), tiesin kyllä mitä tältä odottaa. Arkimeikkini on melko raskas (primer, peiteaineet, meikkivoide, puuteri, poskipuna, aurinkopuuteri ja korostuspuuteri), joten puhdistustavaraakin kuluu melko paljon. Olen nyt käyttänyt tätä reilun kuukauden ja kolmasosa on mennyt. Toki en käytä tätä edes joka päivä, sillä pesen naamani suihkun yhteydessä, mikäli mahdollista.



Maito ei lupaa muuta kuin kosteuttaa ihoa samalla kuin puhdistaa epäpuhtaudet ja siinä olen kyllä samaa mieltä. Tämä on todella hellävarainen tuote, jonka jälkeen iho ei taatusti kiristä. Tuntuu enemmänkin siltä, kuin olisi kosteusvoidetta laittanut :D Haju on semmoinen teollisen kosmetiikkamainen, ei mikään hyvä mutta ei häiritseväkään. Kyllä tällä tosiaan meikki lähtee, mutta melkoisen paljon tuotetta ja vanulappuja se vie.


Kasvovesi (jossa on muuten ihana hammastahnarantu miehen jäljiltä...) on ihan peruskauraa. Tuote lupaa puhdistusta, kosteutusta ja virkistystä. Kasvovesihän on oikeastaan melko turha tuote, mutta itse tykkään putsata puhdistusmaidon jämät tällä ja samalla saa sen kivan, puhtaan ja virkeän tunteen naamalle. Ei ärsytä ihoani tai kiristele mitenkään.

Nämä Niveat ovat kyllä ihan mukava peruscombo, ei mitään ihmeellistä, ihan toimivia arkituotteita omalle iholleni (: Voisin ostaa uudelleenkin, mutta saattaisi vähän tylsyys iskeä. Valitettavasti en näiden hintaa tiedä/muista, mutta luulen että nämä löytyvät lähes jokaiselta huoltoasemaltakin. Mikäli jäi mökkireissun kasvovedet ostamatta, niin uskon kyllä näiden auttavan asiassa ihan kelvollisesti :D

Ihanaa tiistai-iltaa <3


PS. Päivän Kicks-kalenterinluukku sisälsi appelsiinisuklaamutakasvonaamion! Sanahirviö :D Tämän kanssa kävi niin hassusti, että aamulla luukku olikin tyhjä kun sen avasin, mutta pikkuisen ravistamalla tuo pussi tuli kuitenkin esiin. Osaa tämä kyllä vaan yllättää, en olisi ikinä odottanut mutanaamiota! Ihan hauska juttu. Kalenterin toiminnallisuus on vaan edelleenkin vähän heikohkoa, kuten tästäkin esimerkistä huomaa.

You May Also Like

0 kommenttia