Pari meikkilookia kukkapaletilla

by - 14.12.13

Joku muistaa ehkä kuinka ostin vähän aikaa sitten sittarista supersuloisen kukanmuotoisen meikkipaletin? Yleensä kai tälläiset mielletään enemmänkin sellaisiksi nuorten tyttöjen ensimmäisiksi meikeiksi, mutta minä en vaan voi vastustaa söpöjä asioita ja tämä kuului minusta ehdottomasti kategoriaan. Olen nyt testaillut palettia parin erilaisen meikkilookin voimin ja voin nyt ehkä sanasen tästä teillekkin sanoa.


Paletti on jo kovasti blogissani tutuksi tullutta merkkiä The Color Workshoppia ja sisältää neljä erilaista luomivärinelikkoa, korallisen poskipunan, neljä luomiväreihin sopivaa huulikiiltoa, ripsivärin ja kolme meikkeihin sopivaa sivellintä. Meikit ovat kahdessa kerroksessa, eli päällimmäisenä ovat poskipuna ja luomivärit, mutta kukan terälehdet voi vetää sivuun ja alta paljastuu sitten huulikiillot ja muut oheistarvikkeet. Mekaniikka on hieman kömpelö kuten hinnan puolesta voi olettaakkin, jotkut terälehdet ovat hieman jäykempiä kuin toiset ja mokomat heiluvat myös vähäsen, mutta muuten systeemi on ihan toimiva enkä ainakaan vielä ole saanut mitään rikki.




Olen nyt testaillut kahta erilaista luomivärisettiä ja niihin sopivia huulikiiltoja sekä poskipunaa, ripsaria en ole vielä tarvinnut. Värit näissä seteissä on soinnutettu yhteen ja mukana on erilaisia koostumuksia, on mattaa, vähän metallinhohtoista ja shimmeristä luomiväriä. Huomatkaa supersuloiset kukkakuviot pinnassa! Luomivärit toimivat ihan nätisti ja kestokin on halpikseksi ihan hyväksyttävä, näin neljä tuntia meikkauksen jälkeen meikki näyttää ihan uudelta. Huulikiillot eivät ole yhtä pitkäkestoisia ja tälläistä palettia on ehkä hieman hankala kuljettaa mukana lisäämistarkoitusta varten, mikä ei tietenkään ole kovin käytännöllistä. Huulikiiltoa on lisäksi yhdessä napissa yllättävän vähän, sain nimittäin jo yhdellä käyttökerralla pannunpohjan näkymään.

Pinkimpi huulikiilto siniseen meikkiin

Lämpimämpi kiilto punasävyiseen meikkiin

Poskipunasta ei valitettavasti ole kuvia sillä testailin sitä jo lähes heti paletin saatuani, mutta ihan hyvältä sekin näytti (: Jätän kuitenkin koralliposkarin suosiolla keväämmälle. Ensimmäisessä lookissa olen käyttänyt tuota sinisen sävyistä settiä, sinistä rajauskynää ja settiin sointuvaa kirkkaanpinkkiä huulikiiltoa. Toisessa, tänään tehdyssä meikissä olen käyttänyt punasävyistä terälehteä (sisänurkassa ja kulmaluulla valkoista, liikkuvan luomen keskellä vaaleanpunaista ja ulkonurkassa ja varjostuksessa burgundia jonka päälle laitoin vielä tuota mustaa), mustia vahvoja rajauksia ja vaaleanpunaisempaa huulikiiltoa. Tykkäsin molemmista meikeistä kovasti!

Sinisävyinen meikki


Punasävyinen meikki

Paletin hinta on muistaakseni 14 euroa ja näitä löytyy (jos kaikkia ei ole vielä viety joululahjoiksi) ainakin sittareista. Muistan nähneeni näitä jossain toisessakin kaupassa, mutta valitettavasti mieleeni ei muistu yhtään, että missä. Uskon kyllä että tässä olisi vallan mainio joululahja tyttärelle tai nuoremmalle siskolle ja miksei tietysti myös itselle, jos ei ole turhan ennakkoluuloinen (: Itse ainakin tykkään!

Mahtavaa lauantaita teille lutuisille lukijoille <3


PS. Kicks-kalenterista tuli tänään Burt's Beesin huulirasva (: Tosi hyvä saalis minusta! Sääli että minulla on huulirasvoja varastossa sen verran, että tämä nähdään käytössä todennäköisesti vasta joskus 2015 tienoilla... Muttajoo, kiva yllätys!

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Itsekin sorruin ostamaan tämän paletin, vaikka olen varmaan niin kaukana tämän kohderyhmästä kuin suinkin voi olla. Olen kuitenkin ollut ihan positiivisesti yllättynyt paletin laadusta. Tosin hintakin on niin halpa, että eipä sen hyvän hinta-laatusuhteen saavuttamiseksi paljoa tarvita. Paletti taitaa muuten olla nyt Cittarissa alessakin, 9,90 muistaakseni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanon ihan samaa! Yllättävän hyvälaatuinen tälläiseksi paletiksi joka suorastaan kirkuu pikkutyttöä (: Ja vaikka ei kovin paljon maksakkaan niin ainahan se on kivempi laittaa rahansa suhteellisen kelvolliseen tavaraan kuin täysroskaan. Empäs tiennytkään että ovat jo alentaneet tämän, haluavat ilmeisesti näistä jo eroon (:

      Poista
    2. Parempia nämä The Color Workshopin värit tuntuvat olevan kuin useammat muut markettiluomivärit, joita olen kokeillut. Jos sitten laatu vähän vaihteleekin paletin sisällä, niin sekään ei yhtään harmita, koska kyllä tästä rahallensa vastinetta saa hyvin siltikin.

      Jos ne yrittävät myydä tämän paletin loppuun ja ottavat tilalle sitten jotain uutta. Kävin vakoilemassa The Color Workshopin sivuilla ja siellä oli kaikenlaista mielenkiintoista, jota ihan mielelläni Cittarissa hypistelisin :)

      Poista
    3. No kyllä! Ja minusta ko. merkin laatu on parin vuoden sisään parantunut ihan huimasti jos vertaan esimerkiksi pari vuotta sitten ostettua palettia ja nyt tätä. Aiempi oli vähän hankala mutta tämä kukkanen siihen verrattuna ihan loistava (: Ja esimerkiksi myös ne pikkupaletit joita ostin Anttilasta vähän aikaa sitten on olleet ensikokeilulla ihan hyviä kuuden euron hintaan nähden.

      Empäs olekkaan tajunnut että heillä on myös nettisivut, kiitokset vinkistä, taidan minäkin käydä vähän vilkaisemassa ja ihastelemassa! :D

      Poista
    4. Löysin sivut Markwins Internationalin alta. Tältä samalta valmistajalta oli muuten Emotionissa sellaisia Minni Hiiri-meikkisettejä. Nekin oli tosi söpöjä, mutta siihen onnistuin kuitenkin jo vetämään rajan, että ehkä ihan -näin- pikkutyttömeininkiin en kuitenkaan rupea. Ainakaan ihan vielä :D

      Poista
    5. Voi hitsi, söpöä :D Minäkin jotenkin välttelen noita hellokitty/minnihiiri/iinesankka/disneyprinsessameikkejä, ne kun on niin selkeästi lapsille etten edes odota niistä olevan "oikeaan" meikkaamiseen (: Vaikka suloisia toki ovat!

      Poista