Franck Provost Expert Detangling -hoitoainesuihke

by - 7.12.13

Löysin tälläisen iloisen jättipönikän hoitoainesuihketta jokin aikaa sitten sittarin alelaarista kolmella ja puolella eurolla. Minulla on tällä hetkellä yksi hoitoainesuihke jo valmiiksi mutta se on tarkoitettu kosteille hiuksille, joten tämän kuivien hiusten käyttöön tarkoitettu oli kyllä oikea löytö. Tuote on tarkoitettu ilmeisesti hiusten selvittämiseen, vaikkei suomenkielisessä ohjeessa niin erityisesti luekkaan. Olen tätä nyt uskollisesti käyttänyt aamuisin ennen harjaamista ja lähes puolet pullosta on jo kulunut.


Suihkeen käyttö on hyvin yksinkertaista: ravistele ja suihkuttele hiuksiin. Pullo pysyy hyvin kädessä ja suihkepää on toimiva, ainetta tulee tasaisesti ulos. Tuoksu on ihan miellyttävä mutta hiustuotemainen, sellainen vähän teollinen, ei kuitenkaan jää pidemmäksi aikaa tuoksumaan. Suihkutan tätä erityisesti takaraivolle, jossa hiukseni ovat yleensä pahimmin takussa aamuisin, ja yhdessä Tangle Teezerin kanssa tämä kyllä toimii ihan hyvin. Hiuksista tulee mukavan pehmoiset ja harjaus on helppoa.

Valitettavasti kauhean hoitava tuote tämä ei ole, sillä ainakaan minun hiuksissani pehmeys ei pysy kauaa eikä tämä auta kuluneita ja kärsineitä latvojani, mitä nyt ei tietenkään selvityssuihkeelta voi odottaakkaan. Sanoisinkin, että tämä on nimenomaan selvityssuihke, toimii parhaimmillaan vain hiuksia harjatessa ja muut hoitotoimenpiteet täytyy tehdä erikseen. Ei sillä, kyllä tätä mielelläni käyttelen ja loppuun kulutan, mutta ehkä ensi kerralla hankin vähän hoitavamman tapauksen.

Valitettavasti en tämän oikeaa hintaa tiedä, mutta luultavasti suuremmista marketeista löytyy. Mikäli haussa on nimenomaan selvityssuihke, tässä on kyllä ihan varteenotettava ja varsinkin riittoisa vaihtoehto (:

Hauskaa lauantai-illan jatkoa!

PS. Kicks-kalenterista tuli tänään kynsilakka, joka näkyilee tuolla kynsiblogin puolella (:

You May Also Like

0 kommenttia