Yves Rocher Kohl: Noir

by - 31.10.13

Nyt onkin sitten esittelyssä sellainen meikkimaailman peruskulmakivi että oksat pois, nimittäin musta kajal. Minultahan tämä joka tytön tarpeellinen goottitykötarve puuttui, joten korjasin homman kolmen ja puolen euron arvoisella Yves Rocherin versiolla. Kauniit kuviot tässä. Jooh.


Nämä perustarvikkeet on vähän sellaisia, että mitähän tästä nyt sanoisi :D Se on kajalkynä ja se on musta. Hyvin pelittää. Kynnet tosin meinasi mennä ihan vinksalleen tämän muovikuorta avatessa, mikä muuten tietysti kannatti jättää aamuksi luomaan paniikkia ehtimisestä. Miten voi yhden pahuksen kajalin kuorimiseen mennä kymmenen minuuttia? Argh. No mutta, niinkun jo sanoin, hyvin toimi kunhan kynän sai käyttökuntoon.Ja sitten vielä esimerkkimeikki. Ajattelin ensin että julkaisenko tätä ollenkaan kun on niin pahuksen epäsymmetrinen lopputulos että ihan nolottaa, mutta totesin että menköön vaan nyt sitten :D Minä olen aika suurpiirteinen ihminen ja livenä silmät näytti ihan hyvältä. Meikissä kajalia on vesirajasta alaripsien alle asti, yläluomen rajauksessa käytin ihan eyelineriä. Tykkään kovasti tälläisestä rouheammasta meikkityylistä, joten ihan varmasti jää vakiokäyttöön tämä kajalkynä.


En yhtään tiedä mitä muualla kajalit yleensä maksavat, mutta kyllä tämä YR:n kynä on kelpo tavaraa pikkuhinnalla. Kestävyys ei ole mitään superia, mutta kyllä tällä koulu/työpäivän menevän meikin saa aikaan. Ostan kyllä varmasti uudestaan, kunhan tuo ensimmäinen joskus loppuu (:

Kivaa illanjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia