Isadora Perfect Contour Kajal Icy Blue

by - 29.10.13

Kylläpäs on paljon Isadoraa minulla ollut viime aikoina! Korkkasin viikonloppuna Perfect Contour Kajalin sävyssä Icy Blue. Tein tällä mielestäni aivan ihanan pastellimeikin, josta tykkäsin oikein kovasti (: Eikä kynäkään ole yhtään hassumpi!


Sävynä Icy Blue on todella todella hopeaan menevä kuten käsiswatchista näkyy, mutta onneksi sininen sävy on havaittavissa. Koostumukseltaan kynä on enemmän voidemainen kuin puuvärikynätyylinen. Olin vähän huolissani siitä, miten näin vaalea silmämeikkikynä näkyisi ja riittääkö pigmentti, mutta kyllähän sitä sitten riitti! Olin ihan yllättynyt tämän vahvuudesta. Rajaukset oli helppo tehdä ja väri liukui nätisti ilman hinkkausta.



Paritin tämän ihanan pinkin meikin kanssa. Oli todella kaunis lopputulos! Oikeastaan varmaan mikä tahansa pastellisävyinen väri näyttäisi hyvältä tämän vierellä. Voisin kuvitella, että aika makean meikin saisi myös mustalla luomivärillä...



Tykkäsin tästä kynästä siis kovasti! Omani löysin jälleen kerran alelaarista joten en tiedä onko tätä saatavilla missään ja jos on, niin mihin hintaan, mutta mikäli tähän törmäätte ja meikkipussissa on jäänsinisen kajalin mentävä aukko, niin tässä on kyllä ihan loistava vaihtoehto jäämeikinhimoon. Hieno alelöytö! (:

Ihanaa tiistaita!

You May Also Like

0 kommenttia