Isadora Eye Shadow Trio: Treasure Island

by - 22.10.13

Isadoran kakkutrio nimeltään Treasure Island oli löytö Sokoksen 3+1 -päiviltä. Ensimmäisenä huomion kiinnittivät ihanan värit, mutta kympin alehinta taisi myös vetää hieman puoleensa... Isadoran luomivärit ovat yleensä niin hintavia etten raaski niitä ostaa, mutta kerrankos sitä repäisee.


Nappien shimmerisyys vähenee vasemmalta oikealle: kultainen on superkimaltava, lila taas mattaisin. Paletissa tuleva aplikaattori on kätevä, sillä toinen pää on suippokärkinen ja toinen kapea, mikä helpottaa huomattavasti esim. juuri banaanivarjostuksen tekoa. Värit näyttävät luomella kauniilta ja rikkailta.


Vaan sitten häivytyksen aikana tapahtuu jotain ja värit katoavat ihan totaalisesti, jäljelle jää vain lila, joka taas sitten ei meinaa häivyttyä nätisti millään. Mitähän ihmettä? Ihanasta kultaisesta ja kauniista turkoosista on jäljellä vain valju, väljähtänyt muisto. Että otti päähän! Osavikaa voi olla itsessänikin ja liian raskaassa häivytyskädessä, mutta ei vaan muut luomivärit tällä tavalla käyttäydy. Ensi kerralla täytyy käyttää paletissa ihan höyhenenkevyttä häivytystä, jospa homma sitten toimisi vähän paremmin. Oli kyllä surkea yllätys. Pahoitteluni toisen silmän eteen jääneestä hiustupsusta :D Otin kuvat pikaisesti kiireessä enkä huomannut tuota ollenkaan. Eiköhän ideasta saa kiinni pikkuvioista huolimatta.Olen kyllä kieltämättä todella pettynyt tähän trioon, mikäli tuosta värien häviämisestä tulee jatkossa oikea ongelma. Voi olla, että paletti jää sitten yhtä nappia kerrallaan -tyyliseen käyttöön, enkä voi yhdistää kaikkia meikkiin ): Sääli, kun värit näyttävät niin hyvältä yhdessä, varsinkin kesällä! Arrrrgh. Testailut jatkukoon. Haluaisin niiiin kovasti rakastaa tätä!

Ihanaa tiistaita (: Meillä onkin kotona futisilta!

You May Also Like

0 kommenttia