Elite Intense Kajal: Mysterious Brown

by - 21.10.13

Jokin aikaa sitten taisin näyttää ostospostauksen yhteydessä tätä ostamaani Eliten Intense Kajalia sävyssä Mysterious Brown. Tänään näytän sitten parin viikon takaisen meikinkin tällä maustettuna (:



Intense kajalit ovat siis tuollaiseen huulipunahylsyn näköiseen tuubiin pakattuja ja periaatteessa ideakin on sama: kajal on huulipunamaista koostumukseltaan ja hylsyä pyörittämällä saa esiin lisää tavaraa. Puikko on kärjestä terävä, mutta eräs lukija jo miettikin, että miten ihmeessä tuota käytetään, kun kajal kuluu. Vastaus on, etten todellakaan tiedä :D Kaipa tuota täytyy jotenkin vuolla, vai? Tai sitten kajal muuttuu käyttökelvottomaksi/luomiväriksi myöhemmin, mikä kyllä ketuttaisi melko paljon.



Smoky eye -tuotteena tätä mainostetaan, mutta en nyt oikein tiedä meneekö siihen kategoriaan vai enkö vain osaa tätä käyttää. Jälki jää melko haaleaksi ja tästä ruskeasta meikistä sitä ei näy lähes ollenkaan, meikissä siis tehty tällä rajaukset sekä ylä- että alaripsirajaan. Kyllähän silmät paremmilta näyttävät kuin ilman rajausta, mutta kuten sanoin, vähän vaisuksi jää. Käyttömukavuudeltaan silti ihan perus meikkikynä, ei enempää eikä vähempää.



Minulla on siis näitä tosiaan tämä ruskea ja tummanvihreä. Sarjaan kuului vielä harmaakin, mutta sitä en omista. Omat kappaleeni olen löytänyt Anttilan alelaarista, en siis tiedä myydäänkö näitä edes enää. Laadultaan ihan kelpo kajal aletuotteeksi, mutta parempiakin varmasti löytyy. Varsinkin tuo pitemmän käytön pulma mietityttää valtavasti eikä pigmentti ole niin hyvä, ettäkö tätä suosittelisin. Mutta tulipahan kokeiltua tälläistäkin tuotetta!

Ihanaa maanantaita (:

You May Also Like

0 kommenttia