3+1 ostokset

by - 6.10.13

Sokoksen 3+1 -päivät loppuivat sitten tänään ja sen kunniaksi vihdoinkin oma saaliini kyseiseltä viikolta. Kävin suurimman osan kasasta ostamassa heti keskiviikkoaamuna puoli kymmenen aikaan ennen ruuhkia, mutta Lady Gagan tuoksun sain vasta lauantaina. Mukana on pari muutakin ostosta viikonlopulta.Tuoksuja tuli totta kai hankittua. Reb'l fleur löytyi viidellätoista eurolla, Burberryn Classic reilulla kolmellakympillä ja Lady Gagan Famen sain mieheltäni (: Kaikki kelpaavat syyskäyttöön.


Rakastan mustikkaa ja vartalovoiteita tarvitsee aina, joten muutaman euron mustikkavartalovoide oli loistava löytö. Curlismin Curl Refresher oli täysihintainen mutta tarvehankinta juuri loppuneen Lorkun kiharien hiusten jätettävän hoitsikan tilalle. Käytän tätä siis rutistellen aamuisin kuiviin hiuksiin ja suihkun jälkeen.


Satuin löytämään kasan Cailap by Mariela Sarkima -sivellinpakkauksia edullisesti ja onnesta soikeana otin kaksi pakettia, aplikaattorisetin ja silmämeikkisetin, yhteishintaa taisi tulla noin pari kymppiä. Olen ihan täydellisen rakastunut varsinkin tuohon jättikokoiseen aplikaattoriin, jota pakkauksessa ehdotetulla tavalla käytin yhden luomivärisävyn meikkiin. Mikä ero intensiivisyydessä verrattuna pikkuiseen aplikaattoriin! Olin ihan ällikällä lyöty. Onneksi molemmissa pakkauksissa tuli tuommoinen, joten nyt minulla on kaksi (: Aiheesta varmasti juttua myöhemmin.


Lopuksi sitten meikkejä <3 Make Up Storen tuotteita oli tarjolla 9€/kpl ja päätin kerrankin hemmotella itseäni ja otin kaksi, luomivärin sävyssä Smaragde ja vinkeän poskipunan nimeltä Shimmer dynasti. Isadoran kaunissävyinen trio lähti kympillä. Flormarin nelikko löytyi alle kahdella eurolla Seppälästä ja Rimmelin eyeliner loppuneen mustan tilalle Anttilasta. Tuosta Flormarin nelikosta olen lukenut vähän huonoa, mutta toivon että saisin sen kuitenkin toimimaan. Omistan nelisen vuotta sitten ostettuja Flormarin nelikoita erilaisissa pakkauksissa ja ovat erittäin hyvälaatuisia, joten todella surullista jos ovat laatua huonontaneet. Noh, ainakaan ei maksanut paljon!

Toivottavasti teitte muutkin yhtä hyviä ostoksia! (:

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Varmistit ettei vaan tuoksut lopu =)

   Poista
  2. Hahaha :D Joo näin tein! Ihan vaan siltä varalta että mun kokoelma onkin liian pieni ja ei riitäkkään hautaan asti.

   Poista