Iso kasa ostoksia

by - 20.10.13

Heipähei myös tänne kosmeblogin puolelle! (: Reissusta tuli kotiuduttua torstaina ja eilen oltiin vielä häissäkin, joten bloggaus on jäänyt vähän kuralle. Mutta tulipahan osteltua! Kävin I Love Me -messuilla Carerian kutsumana sunnuntaina ja sieltä tarttui käteen vähän jotain pientä. En jaksanut kauheasti kierrellä tai ständeillä notkua väkimäärän vuoksi, mutta kauneuspuolen katselin sentään läpi. Olin todella pettynyt meikkien puutteeseen, kynsitavaroista ja -palveluista oli ihan ylitarjontaa, mutta kaikki meikkimerkit olivat halpiksia, sellaista Tarjoustalo/Tokmannikamaa. Ainoa laadukkaampi merkki oli Inglot, joka oli minulle jo hintansa puolesta vähän liiankin laadukas, joten messujen ainoat meikkiostokset jäivät sitten kahteen Cesarsshopilta löytämääni parin euron luomiväriin ja niiden kylkiäisenä saatuun BB-voiteeseen. Hiuspuolella sitten löysin eräästä ständistä himoitsemani Tangle Teezerin matkaversion leopardikuvioisena viidellätoista eurolla ja kaupan päälle täysi pullo jätettävää hoitoainetta. Tuo jos mikä oli onnistunut ostos!


Muut matkaostokset löytyivät sitten sittarista ja Seppälästä. Ensimmäisestä bongasin alelaarista seerumia vaurioituneille hiuksille ja hiusnaamion paksuille kutreille ja jälkimmäisestä meikkejä, neljä silmämeikkikynää ja kaksi huulikiiltoa. Koko satsille taisi tulla hinnaksi reilu kymppi. Kyllä alelaarit vaan aina kannattaa :D


Lopuksi vielä viikonlopun ostoksia ihan kotipuolesta. Carlsonin alennuspäiviltä hankitut Lumenen sävyttävä päivävoide vaaleimmassa sävyssä vitosella ja Rimmelin huulitussi kahdella eurolla, Seppälän kuorintoihin tykästyneenä niitä pari kappaletta ota 2 maksa 1 -tarjouksella, Anttilan alelaarista Isadoran huulikiiltoja kolme euroa kappale sekä tänään kirpparilta löydetty UPEA neonvärejä sisältävä luomiväripaletti 1,90€. Apua, niin ihana paletti, mä en kestä! :D Voin vaan kuvitella ihmisten ilmeet kun haahuilen kaupungilla esim. neonkeltaisessa luomivärissä. Hauskaa löytää joskus noinkin pirteitä värejä.


Täytyy myöntää, että kyllä alelaarit vaan on meikäläisen parhaita kavereita :D Mitään ei tarvitse ikinä täydellä hinnalla ostaa, kun kaiken tarvittavan voi ostaa alesta varastoon. Ja parasta on ettei ikinä tiedä mitä löytää!

Ihanaa sunnuntai-iltaa (:

You May Also Like

2 kommenttia