Lumene Arctic Duet: Luonto Vihertää

by - 4.10.13

Ennen lisää ostospostauksia katsastetaan yksi pikku meikki, jonka tein jo männäviikolla ja joka on lojunut jonkin aikaa kuvakasana tietokoneeni työpöydällä :D Kyseessä siis kirpparisaalis, muistaakseni pari euroa maksanut Lumenen Arctic Duet -luomiväriduo sävyssä Luonto vihertää. Kyllä juu, ostan meikkejä kirpparilta jos ne ovat uusia, käytettyjä en ikinä!

Kirppistarrat... Arrrrrgh...Luonto vihertää on nimestään huolimatta ainakin minusta tosi syksyinen duo, en oikein miellä murrettua vihreää ja ruskeaa kevätväreiksi... Pigmentti vaikuttaa jotenkin vähän haalealta, mutta uskokaa tai älkää, tämä oli todella tumma meikki! Tuli vähän synkkä olo kaupungilla kävellessä.Silmän sisäpuolikkaalla tuota ruskeaa sävyä ja ulkopuolikkaalla vihreää. Ei mikään ihan oma lemppari, meikki näyttää kuvissakin vähän valjulta ja kulahtaneelta vaikka on ihan tuore. Tälläinen syksyinen päivämeikki, ei enempää eikä vähempää. Näitä Arctic Dueteja ei ilmeisesti enää edes myydä missään(?), ellei sitten jossain alelaareissa. Ja tämähän siis tietääkseni ei ole myös märkänä käytettävä, toisin kuin Lumenen nykyiset duot.

Okei, myönnetään ettei murretut, maanläheiset sävyt yleensäkkään ole oma juttuni, joten siksi mielipiteeni voi olla vähän puolueellinen (: Ehkä johonkuhun teistä tämä voisi iskeäkkin! Vaan kyllä tämä meikki syksyllä on parhaimmillaan, ei voi muuta sanoa, mieluiten vielä tummien huulten kanssa.

Ihanaa aurinkoista syysperjantaita!

You May Also Like

0 kommenttia