Rimmel Exaggerate eyeliner

by - 7.10.13

Edellisen mustan eyelinerini äkillisesti loppuessa viikonlopun aikana oli pakko hankkia jostain äkkiä uusi. Palasin sitten juurilleni (ihka ensimmäinen, 17-vuotiaana ostamani eyeliner oli Rimmeliä) ja valitsin Rimmelin ihan puhtaasti edullisen hinnan vuoksi. Vaan mitäs ihmettä, on heidänkin eyelinerit vähän muuttuneet! Pullossani ei nimittäin ollut tuttua ja turvallista sivellintä, vaan terävä huopakärki. Ensireaktioni: apua.



Omistan yhden huopakärkisen eyelinerin ja en ole ihan vielä ekspertti sen kanssa, mutta nyt sitä harjoittelua sitten varmaankin tulee! Olen kyllä ihan tyytyväinen tämänpäiväiseen vetooni (: On sitä varmasti huonompiakin rajauksia nähty.

Märkänä vielä

Exaggerate kuivuu hyvin nopeasti kiiltävästä mattapintaiseksi ja pysyvyys on ihan omaa luokkaansa, nimimerkillä 12h meikkaamisesta ja vielä päikkäreidenkin jälkeen rajaus istuu kuin tatti ja vieläpä ihan hyvässä kunnossa, ehkä minimaalista kulumaa on tarkoin silmin havaittavissa. Tietääkseni tämä on kuitenkin ihan vesiliukoinen, eli pitäisi kuitenkin tavallisella meikinpoistoaineella lähteä. Siis pitäisi.



En sano, että tästä mitään lempparia tulee juuri huopakärkisyytensä vuoksi. Vakkarieyelinerini on nelisen euroa maksava Wet n Wildin Mega Liner, jossa on sivellinpää ja uskon että palaan siihen, kunhan tämä loppuu. Viikonloppuna kävi vaan niin ikävästi, että Seppälässä oli kyseisen tuotteen kohdalla tyhjää tarjolla ): Eipä sillä, ei yhtään hassumpi varavaihtoehto!

Ihanaa maanantai-iltaa (:

You May Also Like

0 kommenttia