Loppuneita ja pari uutuutta H&M:ltä

by - 9.10.13

Loppuneita ja uutuuksia alkoi vähän kasaantua, joten ajattelin että nämä voisi jo oikeastaan työntää pihalle postausaiheputkesta. Loppuneissa tällä kertaa pari Livbox-tuotetta ja pari täysikokoista ja ostoksia otsikon mukaisesti niinkin luksuspaikasta kuin H&M:ltä :D Ja voitte järkyttyä, eivät olleet edes alennuksessa...


Ensin loppui heinäkuun aleista ostamani L'orealin Curl Contour -jätettävä hoitoaine kiharille hiuksille. Käytin tätä suihkun jälkeen hoitoaineena sekä aamuisin rutistellen kiharoiden herättäjänä. Toimi aivan mahtavasti! Tykkäsin kovasti. Omani oli tosin alessa, joten en tiedä miten paljon tämän hinta on oikeasti, mutta tämän korvaajaksihan tuli Cutrinin Curlism-sarjan vastaavanlainen tuote.


Tässäpä jo loppuneeksi mainostamani Wet 'n' Wildin Mega Liner. Tätä parempaa eyelineriä ei kyllä neljällä eurolla saa mistään, uskaltaisin näin väittää :D Ehdoton suosikkini. Tykkään erityisesti helposta poispestävyydestä.


Myös Clarinsin Livboxista tullut näyteprimer kohtasi tiensä pään. Ei vaikuttanut loppuakaan kohden mitenkään ja mitä olen muidenkin testanneiden blogeista lukenut, en tainnut olla ainoa joka ei mitään vaikutusta huomannut. Turha tuote siis, mutta tulipahan kokeiltua. En osta täysikokoista.


Viimeisenä toinen Livbox-tuotos, nimittäin myöskin parjaamani Bernard Cassieren suklaakuorinta. Tämäkin piti ensivaikutelmansa ihan kivana peruskuorintana. En todellakaan ostaisi täysikokoista täydellä hinnalla enkä varmaan edes alennuksella :D Vastaavantyyppisiä kuorintoja saa ihan marketistakin, erona vaan todella luksuksentuntuinen ja rikas suklaan/kaakaon tuoksu. Mikäli tuoksusta haluaa maksaa, niin siitä sitten vaan, itse taidan jättää tämän nautinnon muille.


Ja sitten niitä ostoksia! Kävin tuossa eilen H&M:llä ja vilkaisin samalla kosmeosastoa. Silmiin osui sitten uusia, ihania pastellin värisiä tuotteita. Katsokaa nyt, mintunvihreä ripsari kolmella eurolla? Kukapa EI ostaisi? Oikeasti, en ole ikinä nähnyt missään mintunvihreää ripsiväriä, joten se nyt oli ihan pakko ottaa. Toivottavasti on yhtä ihana kuin vaikuttaa. Massa on siis ihan tuon pahvipakkauksen väristä.


Ja samassa sävyssä eyeliner, myöskin kolme euroa. En omista edes mitään samantyyppistä väriä, joten mikä ettei. Rakastan mintunvihreää <3 Tässä oli sävyvaihtoehtoina myös vaalea lila ja vaaleansininen, jotka olivat enemmän minulle tuttua kauraa. Saa nähdä josko joskus alesta sitten ne nappailen. Sarjaan kuului myös kiva shimmerluomiväripaletti.

On todella helpottavaa tehdä näitä loppuneiden postauksia, kun viimeinkin saa nakata kaikki pöydällä lojuneet loppuneet bloggausmateriaalit roskiin... Ja jatkaa ihan muilla jutuilla!

PS. Livbox saapui tänään kyllä, mutta postausta tulee vasta kun olen ihan varma, että kaikki ovat omansa jo saaneet (:

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Toivottavasti esittelet jossain välissä, miltä tuo mintunvihreä ripsari näyttää. Tämä on ensimmäinen kerta kun kuulin, että sellaisiakin myydään :)

    Bernard Cassieren kuorinnasta olin aivan samaa mieltä. Tosi ihana tuoksu, mutta aivan järkyttävän karheaa iholla, eikä tehnyt oikein mitään kunnollista jälkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti tulee näkymään blogissa! Enhän mä nyt tuollaista ihanuutta vain itselläni pidä, täytyy jakaa teille muillekkin :D Hyvä etten ole sitten ainoa joka ajatteli tuosta suklaakuorinnasta noin, tuntui ensin että kaikki muut rakastaa sitä paitsi minä ja olen joku ihan monsteri kun en suklaakuorinnasta tykkää :D Ei vaan iskenyt!

      Poista
  2. Kiinnostaa myös toi mintunvihreä ripsari miltä näyttää =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että minun ostokset kiinnostaa (: Kyllä tulee näkymään täällä!

      Poista
  3. Mäkin haluan kuvia mintunvihreästä ripsarista ja eyelineristä! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! :D Tässä kun oli uimisen jäljiltä meikitön naama niin tekaisin pikameikin käyttäen tuota ripsaria, eli tulossa on! Ja eiköhän se eyelinerkin myöhemmin (:

      Poista