Kuukauden Yves Rocher -katsaus

by - 1.10.13

Koska saan Yves Rocherilta joka kuukausi tarjouslapun ja koska kuitenkin sen vaikutuksesta ostan aina jotain, tästä voi jo puhua kuukausittaisena vakiosettinä :D Kävin siis tänään taas liikkeessä ja tarkoituksena oli ostaa vain kupongissa mainittu tarjoushuulipuna jotta saisin kaupanpäälliseksi päivävoiteen, mutta myyjä koukutti minut saman tien esittelemällä uusia, vastatulleita luomivärimonoja, jotka olivat vielä -20% alessa. Meikähän oli kuin muksu karkkikaupassa!
Päädyin tähän mattaoranssiin (sävy Orange Flash mat) sillä tuppaavat olemaan melko harvinaisia. Ensi kertaa odottelemaan jäivät ihana samettisen tumma smaragdinvihreä ja kirkas glittersininen. Ihania!Huulipunasävyä lähdin hakemaan syysfiiliksellä ja jotenkin tämä tumma fuksia Mauve Pensee vaan iski eniten. Tässä on muuten ihana Yves Rocherin meikkien ominaistuoksu, joka herättää paljon muistoja :D Aikoinani kaikki meikkini tuoksuivat tältä.

Kuva Yces Rocherin nettisivuilta

Ja sitten se kaupanpäälinen, pikkuinen 15ml näyte Nutritive vegetal 24h Nourishing cream-päivävoidetta kuivalle iholle (kuvassa täysikokoinen purkki) Olen tätä joskus muistaakseni jo pienen näytteen käyttänytkin, mutta mitään mielikuvia ei ole jäänyt :D Eli eipä siis mitään kummoisempaa tavaraa, mutta kivahan se on aina saada ekstraa.

Semmoisia tässä kuussa. Saas nähdä mitä seuraavaksi!

Kivaa tiistai-iltaa (:

You May Also Like

0 kommenttia