Lokakuun Livbox

by - 11.10.13

Luotan siihen, että näin viikossa kaikki ovat saaneet jo oman boksinsa ja siksi uskallan tämän postauksen julkaista :D Toinen syy on, että olen lähdössä perinteiselle, jokavuotiselle syyslomareissulleni kotiseuduille Etelä-Suomeen ja luultavasti viikossa Livbox ehtii jo suurilta osin unohtua... Joten näillä mennään! Tässä kuussa boksi olikin melko muikea, sillä täysikokoisia tuotteita tuli kokonaiset kolme kappaletta (+ yllätyslahja) ja näytteissäkin oli henkilökohtaisia lemppareita, eli tuoksuja <3 Tässä koko jättisatsi!


Ihan hyvä saalis :D Valitettavasti sain boksini päivän jäljessä kaikkein aikaisimpia ja Livbox innokkaana postaili juttuja kuukauden tuotteista suoraan Facebookkini etusivulle. Parin tuotteen verran ehdin spoilaantua, joten boksin painavuus ei sinänsä tullut yllätyksenä. No mitäs se boksi sitten oikeastaan oli syönyt?


Tässä kuussa mukana tuli yksi ennenkin boksissa ollut tuote, nimittäin Louis Widmerin naamakuorinta. Ihan hyvä tuote (oikeastaan tosi hyvä), joten itseäni ei ainakaan haitannut tämä toisto. Livboxilla haluttiin kuitenkin ilmeisesti pelata varman päälle ja annettiin yllärilahja niille, jotka tämän muistaakseni tammikuun boksin mukana saivat. Yllätyslahjan mukana tuli kortti, jossa kiiteltiin jo vuoden jatkunutta tilaustani :D Ilmeisesti heillä tuo vuosi on aika joustava käsite, sillä ensimmäisen boksini sain vasta joulukuussa, mutta tosiaan tarkoitus oli siis lepytellä pitkäaikaisia tilaajia toistuvan tuotteen johdosta.


Bonacuren hoitoöljy vähän mietityttää, sillä se on normaaleille/hennoille hiuksille. Omat hiukseni eivät ole kumpaakaan. Testailen tätä kyllä, mutta jos vaikuttaa epämääräiseltä, lähtee jakoon.


Minä niin rakastan tuoksuja, vaikkapa vain näytemuodossa <3 Täältä Joensuusta ei tasan tarkkaan saa mitään tuoksunäytteitä mistään (Anttilasta sain kerran So...? -sarjan uutuusnäytteen, ilo oli suuri!), joten siksi riemuitsen myös näistä monien inhoamista "turhista" näyteputeleista. Honeyn ostoa olen harkinnut enimmäkseen ihanan pullon vuoksi, mutta omasta mielestäni tuoksu ei vaan ole 70:n euron arvoinen. Saa nähdä muuttuuko mieli, olen ehtinyt jo vähän tuota tuoksutella ja mies on ainakin tykännyt (: Boksissa tuli myös toinen näyte, Espritin Woman, mutta se oli semmoisessa näytepussissa ja käytin sen tänä aamuna. Hölmö kun olen, en tajunnut jättää sitä kuvattavaksi. Nooh, eipä se nyt niin kuvauksellinen ollutkaan... Ja tuoksu levähti pussista kirjaimellisesti käsiin.


Yllätyslahja oli jossakin edellisessä boksissa ollut MSCHICin poskipuna sävyssä Hattara. Ihan jees, varsinkin kun olen poskipuniin herännyt ja en tätä silloin aiemmin saanut.


Trindin Nail Repairin kohtalo on vielä vähän epäselvä. Itselläni on sen verran hyväkuntoiset kynnet etten oikein tälläistä tarvitse. Täytyy kysellä haluaisiko äiti tai anoppi tämän.


Favoran käsivoide on myös ihan kiva juttu, mutta minulla kuluu käsivoidetta niin vähän. Rasvaan kädet yleensä kerran päivään ja tällä hetkellä on menossa sellainen jättipönikkä että oksat pois. Olen käyttänyt sitä jo kohta varmaan vuoden ja pullo on vasta puolessa välissä... Huoh. Jää siis odottelemaan parempia päiviä. Nähdään luultavasti ensi vuonna.


Viimeisenä Born to Bion mangontuoksuinen suihkugeeli, jonka luultavasti avaan vasta kymmenen vuoden päästä. Suihkugeelejä minulla on yksinkertaisesti niiiiiiin paljon, että varasto riittää loppuiäksi (no ei nyt ehkä oikeasti...). Varsinkin saippuat kuluvat niin hitaasti, että menee pitkään ennenkuin edes vilkaisen tätä päin. Sääli.

Semmoisia tässä kuussa! (: Kyllä oli kiva boksi, tykkäsin. Ei mitään moitittavaa.

Olen siis tosiaan lähdössä viikoksi reissuun, eli blogikin tästä sitten vaihteeksi hiljenee. Oikein hyvää lomaa teille, joilla se on ja muuten vain mukavaa viikkoa muille! (: Myöhemmin nähdään!

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Itsekin pidin tämän kuun boxista kovasti. Paljon tuotteita, joille varmasti löytyy käyttöä.

  Sattumalta minulla oli jo ennestään puteli tuota BC:n hiusöljyä. Olen käyttänyt sitä kuiviin hiuksiin kiiltoa antamaan ja hillitsemään sinne tänne sojottavia hajahiuksia. Olen kyllä tykännyt. Juurikaan paria tippaa enempää tätä ei kyllä kannata pistää tai tuloksena on aikamoinen rasvaletti.

  Hauskaa reissua ja lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset vinkeistä (: Luulen että itsekkin käytän tätä latvoihin, mutta olen huolissani riittääkö hentojen hiusten öljyssä tehot minun perin epäsuomalaiseen paksuun kuontalooni :D Mutta se selviää kunhan pääsen testailemaan. On sen verran monta hiustököttiä jonossa että hetki siinä menee.

   Ja kiitokset, vietetään (:

   Poista
 2. Minä ihastuin tuohon Bonacuren öljyyn kun sen boksista sain! Kun selvisi että se on täsmälleen samaa tavaraa kuin Glissin Hair therapy-öljy, ostin pullon tuota Glissiä ja annoin Bonacuren kaverille testiin. Itselläni ennemminkin helposti rasvoittuvat hiukset ja olen tämän ansiosta jättänyt suihkussa käydessä hoitoaineen kokonaan käyttämättä ja korvannut sen tällä. Hyvin toimii! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla! (: Voisin kyllä kuvitella sen olevankin juuri passeli tuommoiseen tarkoitukseen. Itse tosin annoin omani äidille, sillä omat hiukseni eivät ole vaaleat saatikka sitten hennot... :D Olen kyllä kiinnostunut ostamaan tuon Glissin öljyn jossain vaiheessa, paljon hyvää on siitä puhuttu.

   Poista