TRESemmé 24 hour body -hiuspuuteri

by - 8.10.13

Kerroinkin jo vähän aikaa sitten vähän hiuspuuteritottumuksistani Syossinlyttäyspostauksen yhteydessä, mutta nyt halusin kertoa teille vähän tästä tämänhetkisestä puuteristani, TRESemmen 24 hour bodystä. Tämä löytyi siis sittarin alelaarista vitosella ja lähti kokeiluun saman tien. Käytän hiuspuuteria joka päivä kun hiukseni ovat vapaana ja tätä on nyt tullut testailtua jo muutaman viikon.


Minulla on tapana ensin ripotella puuteria suoraan purkista tyveen ja kämmenelle, jonka jälkeen pöyhin hiukset käsin samalla hieroen tyveä sormin. Välitön vaikutus on pöyheä ja tuuhea, mutta melko lyhyessä ajassa hiukset sitten latistuvat. Päivän mittaan hiuksia ei onneksi tarvitse lisää pörröttää, mutta ei tämäkään vaan vedä vertoja Got2ben puuterille, jonka avulla hiukset pysyvät tosi isoina pidempään. Onkohan tuosta Got2bestä tulossa kovaa menoa oma HG-tuotteeni, tuntuu että kaikki muut puuterit aiheuttavat vaan pettymyksiä? ):


Käyttömukavuudeltaan tämä Tresemme on kyllä ihan jees. Tuotteessa on mieto, vähän shampoomainen tuoksu ja käsiin ei jää inhaa, lähmäistä tunnetta puuteroinnin jälkeen. Olen kuitenkin vähän huolissani purkin riittoisuudesta, sillä puuteria tulee kerralla isosta aukosta melko runsaasti. Saa nähdä, mutta en voi sanoa kauheasti harmittelevani sitten kun pullo on tyhjä.

En tiedä miksi tämä oli alessa, ei kai mikään poistotuote ole kuitenkaan? Kaipa tätä vielä hyllystä löytyy. Sanoisin että tämä on ihan kelpo keskikastin hiuspuuteri, mutta koska olen löytänyt jo yhden tosi hyvän, tuntuu tämän käyttö vähän laimealta ja esitys heikolta. En taida ostaa uudestaan, mutta tulipahan testattua.

Kivaa illanjatkoa (:

You May Also Like

0 kommenttia