Välillä vähän loppuneitakin

by - 3.10.13

Koska ostoksia on tässä ollut jo parin postauksen verran ja Sokosen 3+1-ostokset eivät ole vielä edes saaneet vuoroaan, ajattelin että välillä olisi ihan jees esitellä loppuneitakin, noin niinkuin vaihteen vuoksi. Onhan se kiva nähdä, että vaikka kannan kosmea sisään kaksin käsin, niin kyllä täältä jotain päätyy uloskin!


Ensimmäisenä loppui HG-tuotteeni Natural Coden Erase It -silmämeikinpuhdistusaine. Tämä on siis semmoista geelimäistä/vaahtomaista/jotain, kuitenkin paksua tavaraa. Marketista ei taida tämän lisäksi oikein muita samanlaisia ollakkaan ja silmäni eivät nestemäisiä kestä (tai siis oikeammin sitä hankausta vanulapuilla), joten tästä on sitten tullut HG-tuote. Otin seuraajaksi kokeiluun Olayn vastaavan, mutta kaksi tuubia tätä odottelee jo kaapissa.


Seuraavaksi meni Lumenen Syväkosteuttava kasvovoide, jota olen käyttänyt yövoiteena. Ihan kivaa perustavaraa, mutta on yleishabitukseltaan kyllä niin keskinkertainen, että epäilen tämän jättävän mitään muistoja jälkeenpäin. Ihoni tosin imaisi tämän turhan nopeasti yövoiteeksi, että kaipa minun naamani sitten kaipaa sitä syväkosteutusta. Purkista riitti kyllä ihan kiitettäväksi aikaa, mutta sormin kaapimisen fani en ole edelleenkään. Tuoksu oli ihan kiva myös, semmoinen raikas Lumenemainen. En kuitenkaan usko että ostan uudelleen, kaipaan voiteeltani vähän pikkuisen jotain ekstraa. Keskinkertainen ei vaan riitä.


Viimeisenä pari päivää sitten eläkkeelle päästämäni Livbox-tuote, Cliniquen High Impact Mascara. Tämäkin on ollut minulla viimeisen kolme kuukautta jokapäiväisessä käytössä ja ihan kiva kaveri, mutta loppuvaiheissa tulosta alkoi tulla niin turkasen tuskallisesti että täytyi myöntää homman loppuneen siihen. Tuli vaan mieleen, että mihinkäs sitä täysikokoista tarvitsee, jos tämä näytekokoinenkin hoitaa kolmen kuukauden hommansa ihan näppärästi? Mutta joo, enpä varmaan osta tätäkään uudelleen, ei tällä nyt niiiin hienoja ripsiä saanut. Aika peruskauraa arkipäiviin. Seuraajana sitten astetta halvemman hintaluokan tuote, nimittäin KoneHelsinkiä... Voi kyllä. Superhalpiksella taas mennään. Ja senkin jälkeen on vielä kaksi ripsaria jonossa, että niitä en tarvitse ihan vähään aikaan. Nyyh, sanoo sisäinen shopaholicini.

Tosiaan, seuraavaksi listalla on sitten niitä 3+1 -tuotteita (en varmaan ole ainoa...). Oikein kivaa torstai-iltaa teille, Ine painelee nyt kauan odotettuun saunaan!

You May Also Like

0 kommenttia