Maybelline the Colossal Volum Express Color Shock Electric Teal

by - 30.10.13

Ihan kauhea nimihirviö tämä tuote! Kyseessä on siis kuitenkin Maybellinen keltaiseen muhkupakkaukseen pakattu turkoosi ripsari :D Vähän ehkä jo menneen talven lumia, ripsarihan ilmestyi muistaakseni joskus alkukesästä, mutta väriripsarit tuntuvat olevan vielä näin syksylläkin huudossa. Nimimerkillä näin sittarin kauneuskuvastossa Lumenelta pinkkiä ripsaria, ihan must have...


Olen joskus teininä omistanut tästä maskarasta ihan sen mustan vesiliukoisen perusversion ja on kyllä positiiviset mielikuvat, muistan siis tykänneeni. Ripsarissa on todella iso ja muhkea harja, joka ei varmasti kaikkia miellytä, mutta on omaan makuuni ihan huippu. Omat ripseni ovat melko pitkät ja tuuheat jo valmiiksi, joten yleensä ripsarilta haen lähinnä vain pientä lisäbuustia, olen siis kaikkiruokainen niiden suhteen!


Vaan eihän tämä tietenkään ole sellainen jokapäivän perusripsari, josta tulee meikkipussin vakioystävä ja joka pelastaa päivän kuin päivän. Tämä on meikkiä piristävä spesiaalituote, jota on hauska käyttää silloin tällöin (: Rakastuin tähän turkoosiin nähtyäni mainoskuvan, jossa se oli paritettu ihanan vaaleanpunaisen luomivärin kanssa. Se oli sitten menoa se! Color Shockia on tarjolla myös sähkönsinisenä, mutta omistan vastaavanvärisen jo Rimmeliltä.En ole tehnyt silmilleni muuta kuin lisännyt kaksi kerrosta tätä maskaraa. Kyllähän tuo väri näkyy hyvin, vaikkei nyt olekkaan mielestäni mikään in your face -turkoosi, pikemminkin hillitty sävy. Ripset saivat myös ekstrapituutta ja tuuheutta. Ei näytä yhtään hassummalta itsenäisestikkään, vaikka kyllähän tämä parhaimmillaan on jonkun sävyynsä sopivan silmämeikin kanssa.

Kaiken kaikkiaan tykkään kovasti näiden Colossal Volum Expressen -maskaroiden laadusta eikä Electric Teal ole väriripsarinakaan mikään poikkeus. Luulempa, että jos joskus tarvitsen vielä uuden ripsarin, taidan suunnata näiden keltaisten putkiloiden kimppuun. Olen vaan niin fani (: Tästä yksilöstä maksoin tarjouksessa kymmenen euroa, oikea hinta taitaa olla lähempänä viittätoista.

Kivaa myöhäiskeskiviikkoiltaa!

You May Also Like

5 kommenttia

 1. Tosi hauska tuo Colossal :D Mutta mitä, pinkki ripsari! Meillä töissä olikin ilmaantunut joku uutuusripsari Lumenelta, mutta en kiinnittänyt siihen vielä mitään sen kummallisempaa huomiota, kun sille ei ollut tullut vielä testeriä. Voi juku. *täpinä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! (: Tykkään itse tästä ja ihan pakko kokeilla sitä mainoskuvan pinkkiä meikkiä vielä joskus! Jooh Lumenelta oli tullut ihan kokonaiset kolme väriripsaria, lila, pinkki ja olisiko ollut sininen? Pinkki näin ihan ekana kiinnitti huomion, saa nähdä oisko se lilakin sitten kiva :D Jospa puhutaan samasta ripsarista?

   Poista
  2. Noniin, mä menin sit ja ostin Cittarista sen pinkin. Se on IHANA. Osta säkin! ;D

   Poista
  3. Vitsi on kade! :D No hyvä kuulla että se on ihana. Kävin tänään sittarissa ja vilkaisin pinkin ja lilan testereitä ja tosi hyvältä näytti! Tosi kirkas se pinkki ainakin oli :D Tarkotus ostaa ens viikolla se sitten!

   Poista