Isadora Eye Shadow Quartet: Gelato

by - 23.10.13

Kun kerran Isadoravauhtiin päästiin, niin antaa mennä vaan! Gelato on ihana, tietääkseni kevätkokoelmassa ilmestynyt pastellipaletti, jonka itse löysin kesällä Prisman alelaarista. Näin Gelatoa jo keväällä eri blogeissa ja voi että himosinkaan tätä (: Olin kiljua riemusta kun näin tämän alessa! Hintaa jäi muistaakseni 7-8e.


Gelaton idea on siis ihanissa pastellisävyissä, kaksi tosi pehmeää ja shimmeristä nappia, yksi vähäkimalteinen ja yksi täysin matta. Ensinäkemältä voisi ehkä hetken miettiä, että mitenköhän nämäkin sitten meikissä yhdistelisi, mutta lähdin rohkeasti vaan kokeilemaan. Keltainen on vähäpigmenttisin, mattapinkki taas voimakkain. Turkoosi ja keltainen ovat pehmeitä, ehkä jopa hieman liian pehmeitä. Varsinkin turkoosi meni ihan mössöksi luomella ja oli vähän hankalampi levittää.


Päivän meikissä on keltaista kulmaluulla, pinkkiä sisänurkassa, turkoosia keskellä luomea ja lilaa ulkonurkassa. Pohdin pitkään missä järjestyksessä nuo värit laittaisin ja päädyin tähän, vaikka myöhemmin tajusinkin että ehkä loogisempi järjestys olisi ollut pinkki-lila-turkoosi. Ensi kerralla sitten. Tässäkin paletissa oli mukana hyvin muotoiltu aplikaattori, jossa toinen pää oli leveämpi ja toinen kapeampi. Vaan eipä tästäkään meikistä paljon väriä ole jäljellä! Ja nyt syy ei edes ole liiassa häivyttämisessä. Värit ovat vain kerrassaan surkeita, eivätkä tarttuneet luomeen ja lopputulos on sitten tämän näköinen. Turkoosia ei edes näe ja lilastakin vain aavistuksen. Arrrrrrgh...Neljä tuntia meikin teon jälkeen värit ovat haalistuneet ihan olemattomiin. Mikä ihme näitä Isadoran luomivärejä vaivaa? Luulisi että näiden hinnalla saisi jo vähän laatuakin, mutta ei. Todella noloa minun mielestäni. Edes pahimmat halpisluomivärit eivät haalistu näin, joten pohjustuksessa tai luomissani vika ei ole. Ärsyttävää, ihan hemmetin ärsyttävää.

Olen nyt joutunut jo pari kertaa pettymään, mutta jaksan silti uskoa, että ehkä tuolla jossain on vielä Isadoran luomivärejä, jotka eivät haalistu olemattomiin :D Luultavasti siis jatkan näiden palettien ostelua, jos vain alesta löydän. Onhan tämä Gelato ihan superherkullinen, ei tätä ainakaan ulkonäön perusteella voi vastustaa! Onnekseni en ole kovinkaan innostunut syyspaletista, joten se ei todennäköisesti kokoelmiini päädy. Säästympähän taas pettymyksiltä.

Ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Mäkin tiirailin tuon perään, mutta onneksi en ostanut :o En oo montaa hyvää sanaa tosta paletista kuullut. Yhden IsaDoran paletin olen omistanut, ja siinä oli mielestäni hyvä pigmentti. Siinä oli ruskean eri sävyjä, nimeä en todellakaan muista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itse yhtään muista mitä palautetta tämä on muilta saanut! En tainnut niin tarkasti lukea kun ei ollut suunnitelmissa ostaa :D Olisi ehkä todellakin pitänyt... Ehkä Isadoralle on käynyt vähän niinkuin kaikille muillekkin ja säästöt on tuhonneet uusien palettien laadun. Nyyh.

      Poista