H&M Colorful lashes mascara

by - 10.10.13

Kun niin monet olivat eilen tästä kiinnostuneita (minä mukaanlukien), tekaisin sitten pikku pikameikin vielä illalla (: Luomille vähän vaaleanlilaa kun se sopii niin hyvin yhteen mintunvihreän kanssa. Ripsari on siis ilmeisesti H&M:n uutuuksia ja hintaa kolme euroa.


Ulkoasultaan melko pelkistetyn näköinenhän tämä on, mutta ihanan värinen! Massa on juuri tuollaista minttujäätelön väristä ja hohtavaa, mikä tuli itsellenikin yllätyksenä. Jossakin vähän aikaa sitten käyttämässäni maskarassa oli vähän samantapainen harja kuin tässä, tuollainen muovinen ja ohut. Olen muoviharjojen suuri ystävä, joten kelpuutan tämän (:


Itse ripsarin sutiminen oli vähän... haastavaa. Superhalpuus kyllä näkyi! Tuntui, että varsinkin toisen silmän ripset menivät ihan hirveään paakkuun, mutta onneksi näin ei kuitenkaan lopuksi ollut, vaan harja kuitenkin selvitteli toisiinsa tahmaantuvat karvat hyvin. Ripsissä on kaksi kerrosta ihan vaan pelkästään tätä mintturipsaria, en yhtään tiedä käyttäytyisikö tämä paremmin mustan päällä.Mutta lopputulos on kuitenkin ihan nätti! Voisin niin kuvitella tämän johonkin talviseen fantasiameikkiin tai sitten muuten vain johonkin pastelliunelmaan (: Ja mikä ettei myös yksinään piristeenä. En huomannut mitään erityistä varinaa tai sotkemista, joten siinä mielessä yllätti odotukset. Tätä täytyy myös kokeilla tummemman meikin kanssa, josko väri oikein korostuisi tummaa taustaa vasten?

Yhteenvetona: halpa värimaskara jonka hinta näkyy käyttömukavuudessa mutta ei lopputuloksessa. Pienellä vaivalla ja huolellisuudella tällä saa ihan siistiä jälkeä, mutta nopeasti sutaisemalla melkoiset hämisräpyttimet. Ihan kelpo lisä meikkipussiin kolmella eurolla, mikäli siis yleensäkkin värikkäät ripsoset kiinnostaa. Itselle jää kyllä ihan käyttöön (:

Ihanaa torstai-iltaa <3

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Apua! Pakko kai tuo on huomenna töiden jälkeen (tai niitä ennen) mennä hairaisemaan itelleen :DD Vaikka oon luvannut itelleni etten H&Mn meikkeihin koske, haha! Oivoiii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Siitä vain! Vilkaise myös niitä herkkueyelinereitä samalla... ;)

   Poista
 2. Kivan näköinen ehkä hankin vaik harvemmin ripsari käytän =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva homma! Kyllähän tästä saa piristystä vaikka mihin meikkiin (:

   Poista
 3. Aika vinkeän näköiset ripset. Tuo ripsari ei ehkä ihan joka tilanteeseen sovellu, mutta päivän piristykseksi kylläkin! Tosi hauskan näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olet oikeassa (: Tämä on ehkä enemmän semmoinen hauskanpitoripsari kuin mitenkään vakavasti otettava. Mutta on tosiaan kiva!

   Poista