Päivän ostokset

by - 30.9.13

Meillä Joensuussa on Ison Myyn kauppakeskuksessa tällä viikolla tarjouspäivät eli Myynjäristys ja meikätyttö kävikin tänään sitten shoppailemassa! Pääasiassa mukaan lähti halpaa -70% kosmetiikkaa Seppälästä, mutta eksyipä ostoksiin yksi tarvehankintakin.Ensimmäisenä Seppälän ostoksista Flormarin poskipunaduo. Taisipa olla muuten ensimmäinen ostamani poskipuna koskaan! Tällä hetkellä käyttämäni punat ovat tulleet muiden juttujen mukana. Hintaa tälle melko lämminsävyiselle duolle tuli 1,80€ eli ei juuri mitään :DGolden Rosen kakkunelikoita oli kolmessa eri sävyssä, joista ainoa mielenkiintoinen oli tämä lilansävyinen paletti, kaksi muuta olivat musta-harmaasävyinen ja ruskeasävyinen. Tykkään luomiväreistä joita voi käyttää märkänäkin, sillä olen näyttävien silmämeikkien ystävä. Tällä oli aika järkyttävä alkuperäishinta, 15 euroa, mutta alennettu 4,50€ kuulosti paljon paremmalta.Ostoksista ehdoton lemppari oli tämä korallinen Golden Rosen huulipuna hintaan 1,50€. Korallisävythän vähän niinkuin jäivät jo pois muodista, mutta en vaan voi vastustaa tätä. Nyt vaan toivon hyvää pigmenttiä!


Lempparikuorintani (siis halvin) on ollut Anttilassa loppu jo pitkään, joten korvike lähti myöskin alennuksesta 1,80€ minihintaan. En olekkaan ennen käyttänyt mitään näitä Seppälän omia, joten sinänsä mielenkiintoinen tuttavuus. Mikäli tästä on mihinkään taidan käydä hamstraamassa näitä oikein urakalla, sillä kuorintaa menee jatkuvasti.

Apua, mikä sormenjälkimagneetti!

Lopuksi vielä se tarvehankinta, eli normaalihintainen Tresemmen Keratin Smooth hoitoöljy. Huomasin ikäväkseni, että Livboxista viime joulukuussa saamani Kerastasen Cristalliste-seerumi alkaa ikävästi loppua ja hiukseni ehdottomasti kaipaavat pörröisyyden taltuttajaa aamuisin. Tämä nyt ainakin vaikuttaa lupaavalta (:


Semmoisia ostoksia! Toivottavasti te muutkin teette hyviä löytöjä (: Olen kyllä vieläkin katkera siitä, että Kicks lähti Joensuusta, siellä oli aina kiva käydä Myynjäristyksen aikoihin tutkimassa alelaareja. Arrrrgh!

Oikein ihanaa maanantaita teille <3

You May Also Like

0 kommenttia