Perusmeikkini

by - 7.9.13

Olisin voinut kirjoittaa otsikoksi ehkä selventävämmin 'arkimeikkini', mutta koska käytän samoja tuotteita sekä arki- että iltameikissä (mitään varsinaista iltameikkiä tulee todella harvoin tehtyä kun en bileitä/yökerhoja harrasta ja varsinaisia juhliakin on vuodessa niin vähän), ajattelin että ehkä perusmeikki on sellainen hyvä termi. Ajattelin tässä siis lauantai-illan ratoksi esitellä, mitä kaikkea minun meikkiini kuuluukaan. Silmämeikistä riippuen minulla menee tähän aamuisin 20-30min.


Kokeilin tätä Livboxista tullutta pikakaunistajaa primerina eilen ja ihan hyvinhän se siinä toimi (: Postausta tulossa erikseen kunhan olen vähän aikaa testaillut. Ensimmäisenä siis meikin pohjustaja, jos sellaista on. Minulla ei ole ennen ollut, mutta ehkä sellainen pitäisi tämän Clarinsin jälkeen sitten hankkia.


Aloitan meikkipohjan tekemisellä, sillä olen vaan todennut sen helpommaksi kuin aloittamisen silmistä. Ensiksi peittelen kaikki epäpuhtaudet tällä Sokokselta saamallani kaupanpäällisellä, Lumene Natural Coden 2 in 1 Spot Delete Coverilla, joka on siis hoitava peitevoide epäpuhtauksille. Tähän kohtaa kävisi tosin mikä tahansa muukin peitevoide. Pursotan tätä vähän kämmenselälle ja taputtelen sitten peiteltävien kohtien päälle. Sitten tummat silmänaluset piiloon Yves Rocherin Luminelle Under Eye Concealerilla, eli tämä on ihan täsmätuote! Tätä ei enää YR:ltä kaiketi saa, sillä Luminelle-sarja lopetettiin vähän aikaa sitten, mutta olen kyllä tuotteesta tykännyt. Vetäisen puikolla siis voidetta silmien alle ja häivyttelen sormin.


Seuraavaksi meikkivoide ja puuterointi. Meikkivoiteesta ja puuterista olen puhunut viime aikoina niin paljon, että tuskin esittelyjä kaipaa tämä homma :D Meikkivoiteena siis Lumenen CC sävyssä Light ja puuterina tällä hetkellä Rimmelin Stay Matte sävyssä 001 Transparent, josta alkoi viime viikolla pannunpohja näkyä! Puutereita on varastossa tällä hetkellä kolme, kaksi meikkipuuteria ja yksi tavallinen kivipuuteri, joten uutta ei tarvitse onneksi ihan heti ostaa. Olen tätä Stay Mattea kyllä käyttänyt melkoisen monta rasiaa, mutta kaipa parempiakin tuotteita löytyisi, ei ole nimittäin tämän kestävyys huippuluokkaa... Meikkivoiteen levitän siis sienellä ja puuterin puuteripuffilla ja hankalampiin kohtiin meikkivoidesiveltimellä. Olen vaan todennut sen hyväksi tähän hommaan!


Meikkipohjan jälkeen tulee sitten ne silmät. Aloitan taivuttamalla ripset, jonka jälkeen pohjustan luomet Lumenen Beauty Base Eyeshadow Primerillä ja kiinnitän puuterilla, sillä ilman sitä meikit menevät minulla väkisinkin luomivakoon. Alaluomelle vesirajaan laitan valkoista kajalia, tällä hetkellä eliten Intensity-kynää sävyssä Pure White, joka on vedenkestävä. Maksoin tästä kokonaisen euron sittarissa :D Tämän jälkeen teen silmämeikin, joka voi olla sitten ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Luomivärejä minulla on valehtelematta satoja nappeja (täytyisi varmaan esitellä kokoelma joskus) ja näistä sitten teen vähän mitä sattuu, en pelkää arkenakaan värejä. Luomivärimonoja tykkään käyttää ihan yksinään eyelinerin kanssa, joten joskus tulee sitäkin laitettua. Viimeiseksi tulee ripsari, joka tällä hetkellä on Livboxista saatu Cliniquen high impact mascara.


Silmämeikin jälkeen viimeistelen kasvomeikin varjostuksella, poskipunalla ja korostuksella. Varjostuksesta ja korostuksesta puhuinkin hetki sitten, mutta poskipunista en ole vielä tainnut mainita. Olen poskipuniinkin herännyt suhteellisen myöhään (ajattelin pitkään etten edes tarvitse sellaista naaman punoituksesta johtuen), enkä varsinaisesti ole tainnut ostaa yhtäkään. Viime joulun alla kosmetiikkajoulukalenterista kuitenkin tuli näitä kaksi kappaletta, lämmin persikka ja kylmähkö pinkki, joita käyttelen sitten riippuen siitä haluanko kylmän vai lämpimän meikin. Lisäksi yhdessä luomiväripaletissani on vielä punainen ja rusehtava puna, joita myös käytän silloin tällöin. Poskipunan levitän nykyisin ihan siveltimellä.

Viimeisenä tulee huulimeikki. Huulimeikki voi myös olla ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, mikä nyt sattuu sopimaan asuun ja silmämeikkiin. Lipastosta löytyy ihan tajuton kokoelma huulikiiltoja ja -punia mistä valita, mitään vakkarituotetta minulla ei siis tässäkään ole.

Kuten näkyy, minulla on melko raskas meikki arkenakin, mutta itse tykkään. Vaikka olisin aamulla kuinka väsynyt, meikkaaminen vaan on yksinkertaisesti niin kivaa, että ei tule mieleenkään jättää sitä väliin tai keventää :D Meikkaan kyllä myös esim. kauppaan mentäessä, mutta se meikki koostuu sitten pelkästä puuteroinnista, silmämeikistä (ilman valkoista kajalia ja ripsien taivutusta) sekä huulimeikistä. Ei sitä nyt jaksa itseään semmoiseen ihan hirveästi pakkeloida. Meikkaisin varmaan ihan kotipäivinäkin kun se on niin kivaa, mutta tahdon antaa iholle ja varsinkin silmille vapaa-aikaa ilman meikkiä tai meikinpoistoa edes sen yhden kotilauantain verran.

Tässä tälläinen minulle sopiva meikkirutiini! Nytpä tiedätte missä mennään. Oikein ihanaa viikonloppua teille lukijoille (:


You May Also Like

2 kommenttia

  1. Tosi kiva tämä postaus! :) minä ainakin haluaisin nähdä esittelyn kaikista luomiväreistäsi :D itsekin kyllä omistan niitä aivan luvattoman paljon... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla (: Voisin ottaa tuon luomivärihomman projektiksi jonain tylsänä iltana. Luomivärit taitaa olla sellainen juttu, mitä aika monet kosmetiikkaintoilijat hamsteroi? :D Mutta mikäs siinä, nehän kestää onneksi pitkään!

      Poista