Syoss - huonoimmat hiustuotteet ikinä

by - 20.9.13

Huomasin tänään kylppärin kaapin perukoilla Syossin hiuspuuterin ja päätin, että sen on vihdoin ja viimein aika lentää pihalle. Ostin sen muistaakseni viime keväänä ja vaikka hiuspuuterin suurkuluttaja olenkin, tämän ansiosta se on vähän jäänyt. Ostin tämän got2ben hiuspuuterin tilalle (joka muuten on hyvää tavaraa!), mutta ihan kuraahan tämä Syoss oli eikä sitä paljon tehnyt mieli käyttää.


Ai miksi se oli niin huono? Se ei tehnyt hiuksilleni mitään. Ei yhtään mitään. Hiuksiin ei tullut volyymiä, tuuheutta, kuohkeutta, ei mitään. Got2be onnistui aina saamaan aikaan muhkean kuontalon, mutta ei tämä surkimus. Ja jos se vähän jotain yrittikin, niin vaikutus ei kestänyt kuin maksimissaan tunnin. Ennen käytin hiuspuuteria tosiaan joka päivä, Syossin takia käyttö alkoi hiipua kunnes loppui kokonaan. Olin vaan liian pihi heittämään sitä pois ja ostamaan uutta :D Volume Powder muka, pyh! Vaikka käytin tätä kyllä pakkauksen mukaan ihan oikein: sirottelin tyveen ja kämmeniin ja sitten hieroin sormenpäillä hiukset pöyheiksi. Kun ei vaan toimi niin ei toimi.

Viattomalta näyttää

On minulla muutakin kokemusta Syossista, nimittäin kauheat, muistaakseni lähes litran pönikät värjätyille hiuksille suunnattua shampoota ja hoitoainetta. Sama vika oli niissäkin: eivät tehneet mitään. Hiukseni olivat tosi surkeassa kunnossa eikä pesutehokaan ollut mitään huippulaatua. Hoitoaineen jaksoin käyttää loppuun (myöskin piheyttäni) mutta shampoon kanssa oli pakko luovuttaa ja roskiinhan se lensi. Ja se oli helpotus se!

Tietysti kirjoitan tätä sillä varauksella että jonkun mielestä Syoss on paras sarja ikinä, mutta ainakin minulle kolmen eri tuotteen testaaminen ja pettyminen saa riittää. Ikinä en enää rahojani kyllä Syossiin laita, se on ihan satavarma! Näin surkeaa hiustuotesarjaa on saanut kyllä etsimällä etsiä. Liekkö sitten oikeasti näin huono vaiko vain sopimaton minun hiuksilleni, sitä en tiedä, mutta minulle riitti. Syossin kierrän kaukaa.

Oikein kivaa perjantaita kaikille tästä avautumisesta huolimatta :D


You May Also Like

0 kommenttia