Syyspäivitys

by - 3.9.13

Sunnuntaina oli virallisesti syksyn ensimmäinen päivä ja minulle se tarkoitti parin tuotteen vaihtamista syysversioon: nimittäin varjostuksen ja korostuksen. Jopa minä olen kesällä hieman tummempi kuin talvella, joten nykyinen varjostus alkoi näyttää jo vähän likaiselta :D Puuterimaiset tuotteethan eivät mene niin helposti pilalle kuin esimerkiksi voiteet, joten näitä voin onneksi huoletta vaihdella ilman, että löydän jotain homehtunutta ensi kesänä.

Lumene Arctic Sun aurinkopuuteri: Auringon kultaa

Hyppäsin alkukesästä varjostuksen ja korostuksen ihmeelliseen maailmaan ensimmäistä kertaa. Kosmetiikkajoulukalenteristani (:D) tuli pari erisävyistä kimaltelevaa puuteria, joita en ennen tätä osannut käyttää mitenkään. Nappasin niistä tummemman kesäiseksi korostushohteeksi. Lisäksi ostin elämäni ensimmäisen aurinkopuuterin, Lumenen Arctic Sun -sarjaa sävyssä Auringon kultaa. Tässä oli hyvä, mattainen varjostusväri ja kiva kimallussävy, jota tykkäsin aurinkoisina päivinä sutia lähes koko naamalle ja dekolteelle vähän hohtoa antamaan. Nyt tuo varjostusväri alkaa olla jo niin tumma että näytän lähinnä siltä, etten ole katsonut suihkua päinkään varmaan vuoteen. Oli aika siis päivittää vaaleampaan.


Ja vaaleampana toimii tämä aiemmin jo mainitsemani Touch of Radiance Crystal Highlighter. Jälki on tosiaan melko hentoa, lähes huomaamatonta, sopii talvi-iholle hyvin. En kyllä ymmärrä miten tästä korostustuotteeksi olisi, ei tämä nimittäin kummoisesti hohda. Tästä on kylläkin vähän hankala saada mitään irti, tuntuu että vaikka kuinka hinkkaan, ei sutiin jää mitään. Todella turhauttavaa! Tai ehkä vaan alitajuisesti suojelen tuota hienoa pintakuviota...

Vasemmalla kesätuote, oikella talvinen

Korostusvärini vaihdoin todella vaaleaan ja tämä onkin itseasiassa melkein parempi kuin kesäversioni. Todellakin hohtaa! Kesäversio oli myös hieman punaisempi kuin tämä ja häivyttyi siten ehkä enemmän punapohjaiseen ihooni. Nämä korostuspuuterit levitän poskipäille sormin, sillä se on tuntunut toistaiseksi helpoimmalta. Ihan kivoja tuotteita molemmat, mutta ei tälläisissä nimettömissä halpiksissa ole oikein fiilistä. Kumpa loppuisivat pian että pääsisin ostamaan jonkun oikein ihanan korostustuotteen! Vaan turha luulo, tälläiset pikkupurkitkin ovat tässä hommassa todella riittoisia.


Vasemmalla talvituotteilla tehty meikki, oikealla kesäisillä. Pohjana käytin ihan vain pikaisesti meikkipuuteria näitä kuvauksia varten. Miten minusta tuntuu että ero on taas ihan vaan marginaalinen? :D Mutta kyllähän tuosta huomaa, että vasemmanpuoleinen poskipää hohtaa enemmän kuin oikeanpuoleinen. Jes.

Näin se Inen syksy lähtee käyntiin (: Ihanaa tiistai-iltaa teillekkin!

You May Also Like

0 kommenttia