Pari pientä ostosta

by - 24.9.13

Viikonloppuna oli Anttilassa jokin kauneusviikonloppu ja kaikki Lumenen normaalihintaiset tuotteet -40%. Käytin tilaisuuden hyväkseni ja ostin itselleni uuden primerin Clarinsin pian loppuvan näyteputelin tilalle. Koska olen sekaihoinen, valitsin Lumenen valikoimasta tämän Matifying and Retexturizing primerin, jonka siis nimensä mukaisesti pitäisi hillitä kiiltoa. En ole vielä edes avannut tätä, mutta odotukset on korkealla! Hintaa tällä normaalisti 12,90, alessa vajaa kahdeksan euroa


Koska saan jokaisesta 10e kosmetiikkaostoksesta leiman, otin vielä muutamalla eurolla alelaarista tämän ruskean Eliten kajalin. Tämä on todella hauska, enkä osaa sanoa mitä koostumusta se oikein edustaa, mutta toivottavasti sillä saa kivat rajaukset sumusilmiin! Puikossa on vähän shimmeriä, mutta ei sitä kyllä iholla näy. Ehkä vähän sääli. Hintaa tällä alessa kolme euroa.
Semmoisia (: Edelleen olen kipeänä, saa nähdä miten jaksan postauksia toteuttaa. Kivat alkuviikot kuitenkin teille kaikille!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Aika jännä tuo kajalpuikko. Onko sitä jotenkin tarkoitus teroittaa sitä mukaa kuin se kuluu? Luulisi muuten meinaan rajausten käyvän loppuvaiheessa aika leveiksi. Toivottavasti paranet pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään tietoa mitä tuolle on tarkoitus tehdä :D Ehkä siitä tulee loppuvaiheessa sitten luomiväripuikko? En tullut edes ajatelleeksi koko asiaa! Apua :D Ja kiitos, koetan parannella (:

      Poista