Puhutaanpas Livboxista

by - 5.9.13

Olen ollut Livboxin tyytyväinen tilaaja jo joulukuusta asti. Opiskelijabudjetilla olen suunnattoman tyytyväinen, että voin pienellä panostuksella saada kivoja kosmetiikkajuttuja kuukausittain. En jaksa nillittää pakkauskoista, boksin arvosta tai siitä, miten tuotteet tilaajille jakautuvat. Olen siinä mielessä siis mukava asiakas, sillä minua on helppo miellyttää ja olen vain puhtaasti kiitollinen kaikesta kivasta mitä saan (: Näytteitäkin otan mielelläni vastaan, sillä niitä täällä Joensuun tuppukylässä harvemmin saa. En ole kertaakaan edes harkinnut Livboxista luopumista, se on minulle täysi itsestäänselvyys. Enkä koskaan ole edes pettynyt! Itselleni sopimattomat tuotteet olen lahjoittanut äidille, anopille ja kavereille ja ilahduttanut heitäkin.


Tästä johdannosta päästäänkin tähän syyskuun boksiin. Monet bloggarit esittelivät tämän jo pari päivää sitten, mutta minulla on oikeasti niin paljon postattavaa, että boksin vuoro tuli vasta nyt :D Syyskuun teema jäi itselle vähän epäselväksi, taisi olla uutuudet? Joka tapauksessa boksista paljastui paljon kivoja juttuja:


Louis Vidmerin puhdistusmaito, miedosti hajustettu. Tämä oli siis 25ml näytekoko, iso puteli on 200ml ja maksaa 16 euroa. Putsareita en olisi kyllä yhtään tarvinnut, sillä jostain mystisestä syystä minulle on yhtäkkiä kasaantunut niitä ihan hirveästi siinä missä vielä vähän aikaa sitten kaapissa taisi olla tasan yksi kappale. Mitähän oikein on tapahtunut? :D Ei sillä, tykkään kyllä apteekkikosmetiikasta ja Louis Widmeristä ja käytän tätä varmasti onnessani kunhan saan muut putsarit alta pois. Maito on minusta kyllä ihan jees, vastahan minulta YR:n vastaava loppui.


Clarinsin Beauty Flash Balm, siis jonkinmoinen pikakaunistaja. 15ml näytekoko, täysikokoinen 50 millinen maksaa 45e. Tämän funktio on minulle täysin epäselvä! Siis kuuluuko tätä käyttää päivävoiteen jälkeen vai sen korvikkeena? Ja jos jälkeen, niin mahtaakohan rasvoittuva ihoni tykätä kolmesta päällekkäisestä voiteesta (CC mukaanlukien)? En oikein tiedä mitä tällä tekisin, saa kertoa jos ymmärtää tätä paremmin. Muuten menee kaappiin odottamaan lukuisien päivävoiteiden loppumista...


DR. Bronner Magic Soap. Saippuaa, kivakiva. 28g näytekoko, täysikokoinen 140g ja hinta 3,40€. Omani tuoksuu teepuulta? Tea Tree? Tuoksuu kyllä tosi rehuisalta, ihan selkeää luonnonkosmetiikkaa. Veikkaan, että tämä paperipakkaus ei hirveän pitkää säilytystä kestä, joten taitaa päästä käyttöön heti seuraavaksi nykyisen saippuani loputtua. En oikeastaan odota tältä ihmeitä.


Max Factorin Wild Shadow Pots sävyssä Feral Brown. Tämä oli boksin ainoa tuote, josta minulle tuli vähän surku. Olen räikeiden värien suuri ystävä, joten ruskea oli suurempi pettymys kuin kehtaan edes itselleni myöntää, varsinkin kun näiden Shadow Potsien mainoksissa näkyy toinen toistaan ihanampia neonvärejä! Vähän haikeana katselin muiden liloja, pinkkejä tai vihreitä nappeja, mutta sitten nostin itseni suosta ja positiivisena ihmisenä totesin että huonomminkin olisi voinut käydä :D Olisin nimittäin varmaan suorastaan masentunut saadessani mustan tai hopeanharmaan, niitä kun on meikäläisen luomiväriosasto pullollaan. Ja onhan kuparinruskea näin syksyllä ihan kiva sävy. Vieressä hieman lohduttava Turquoise Fury, jonka löysin tänään kirpparilta kolmella eurolla käyttämättömänä. Pikkuisen edes väriä elämään!


Viimeisenä minikokoinen tuoksunäyte (ei lue kokoa, veikkaisin 1ml) ja näytekokoinen vartalovoide 50ml. Täysikokoiset 57€/30ml ja 39,90€/200ml. Tuoksufriikkinä tämä oli ihan huippukiva juttu! Taisiis olisi ollut, mikäli vartalovoide ei olisi sisältänyt propyleeniglykolia, jolle siis olen allerginen. Ihan uhallani pikkuisen testasin tätä kaulalle ja ranteille ja nyt sitten kutisee iloisesti. Tuoksu itsessään on ehkä enemmän kevääseen sopiva kuin syksyyn, ja ainakin omasta mielestäni todella mieto (toisaalta, minun mietoni voi olla toisille turhankin tuju...). Tuoksu sisältää ainakin sitrusta, valkoisia kukkia ja koivua. Todella klassinen ja naisellinen! Voisin halutakkin tämän itselleni keväämmällä.

Semmoinen Livbox tässä kuussa (: Jään innolla odottelemaan taas seuraavaa! Onneksi kuukausi menee suhteellisen nopeasti.

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Harmi ettei tuo Bossin vartalovoide sopinut sinulle. Itse olin siitä oikein iloissani, koska tuoksukin tuntui minusta ihan kivalta. Tämän tulen varmaan käyttämään. Clarinsin tuote sai minutkin aavistuksen ymmälleni. Kai se on jonkinlaiseksi primeriksi tarkoitettu (?). Tosin en tiedä tulenko sitä koskaan käyttämään, koska minulla on muutenkin nyt vähän kasvovoideongelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäkin harmittaa, mutta valitettavan monissa vartalovoiteissa käytetään tuota propyleeniglykolia ): Tuoksu oli kyllä kiva! Tuosta Clarinsista oli minusta ainakin liian vähän tietoa, eihän tästä nyt oikein tiedä mikä sen tarkoitus on :D Kumpa joku fiksumpi osaisi kertoa!

   Poista
 2. Clarinsia voi käyttää myös naamiona! :) Mutta se on primeri pääasiallisesti. Iske se naamaas ennen suihkua/saunaa :) Toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä! Valitettavasti nämä ennen suihkua käytettävät naamiot on mulla vähän hitaasti kuluvia kun olen liian laiska poistamaan meikkiä kun tiedän että voin pestä sen sitten vedellä :D Dr. Hauschkan vastaavanlainen naamio mulla onkin.

   Poista